Winston Churchill'in yaşamı ekranlara geliyor!

Gambon, ITV için hazırlanacak uzun metrajlı televizyon filminde Winston Churchill olacak!

resim yok
26 Mayıs 2015 - 16:09
Magazin

Son olarak televizyon dizisi Fortitude'da karşımıza çıkan Hogwarts Okulu'nun bilge ve saygın müdürü Albus Dumbledore rolüyle Harry Potter serisinden bildiğimiz tecrübeli aktör Michael Gambon bu kez farklı bir proje ve rolle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
.
Gambon, ITV için hazırlanacak uzun metrajlı televizyon filminde Winston Churchill olacak!
 

'CHURCHILL'S SECRET'

Dünya tarihinde önemli yeri olan, II. Dünya Savaşı dönemindeki İngiltere başbakanı Winston Churchill'in ikinci kez iktidara gelmesinden sonraki süreci ele alacak hikayeye sahip olan filmin ismi ise 'Churchill's Secret' olarak belirlendi. 
.
Filmde özellikle Churchill'in sağlık sorunları yaşadığı 1953 senesinde yaşananlar üzerinde durulacak.
 

HİKAYESİ

Hikaye, hayatını tehdit eden ciddi bir sağlık sorunu geçiren Churchill'in bakımını üstlenen genç hemşire Millie Appleyard'ın bakış açısından anlatılacak.
.

 

KADRO BİLGİLERİ

Filmin kadrosundaki bir diğer isim ise Lindsay Duncan olarak duyuruldu. Duncan filmde Winston'ın karısı Clemmie karakterine hayat verecek.
.
Jonathan Smith'in yakın bir geçmişte piyasaya çıkan kitabı The Churchill Secret: KBO'dan uyarlanarak ekranlara yansıtılacak filmin uyarlamasını ise Stewart Harcourt gerçekleştiriyor.
.
120 dakika süreli filmin yönetmenliğini Charles Sturridge (The Road to Coronation Street) üstlenirken, film aynı zamanda gelecek sene Amerika'da PBS kanalında da izleyicilerle buluşacak.
 

ITV YETKİLİSİNİN AÇIKLAMALARI

ITV Drama Direktörü Steve November yeni projeleriyle ilgili;
.
''Churchill's Secret, hayatını tehdit eden çok ciddi bir hastalığa rağmen iktidara tutunmaya çalışan ülkemizin en önemli siyasi figürlerinden birinin olağanüstü ve zorlayıcı hikayesini bizlere sunuyor.
.
Churchill's Secret için Daybreak Pictures ile yaptığımız işbirliğinden; Michael Gambon (Sir Winston Churchill) ve Lindsay Duncan (Clemmie) ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı oldukça memnunuz.'' ifadelerini kullandı.
 

ÇEKİMLER BAŞLIYOR

Churchill's Secret'ın çekimleri Haziran ayı içinde Londra'da ve Winston ailesinin Chartwell, Kent'teki evinde başlayacak.
.
YENİ DİZİ 'SUN TRAP' HAKKINDA İLK BİLGİLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin