Witchblade bu kez NBC ekranlarına geliyor!

Ulusal kanallardan NBC, bir dönem TNT kanalında kısa ömürlü dizi olarak izlediğimiz çizgi roman serisi Witchblade'in hikayesini yeniden başlatma hazırlığında!

Volkan Küçükel
21 Ocak 2017 - 13:13
Gündem

Büyülü bilezik yeniden ortaya çıkıyor!

'WITCHBLADE'İN YENİ UYARLAMASI YOLDA!

The Hollywood Reporter'ın haberine göre ulusal kanallardan NBC, bir dönem TNT kanalında kısa ömürlü dizi olarak izlediğimiz çizgi roman serisi Witchblade'in hikayesini yeniden başlatma hazırlığında! Kanal, Witchblade'in yeni versiyonu için senaryo siparişini verdi.

17-01/21/witchblade-tv-series-in-development-at-nbc-universal_1484946508.jpeg

The Vampire Diaries'ın showrunner'ı Caroline Dries'ın pilot bölümünü yazacağı projenin yürütücü yapımcılığını ise CSI yapımcısı Carol Mendelsohn gerçekleştirecek.

'WITCHBLADE' KONUSU

Witchblade'ın hikayesi Sara Pezzini ismindeki bir cinayet dedektifinin kendisine inanılmaz suç çözme yetenekleri veren bir bileziği keşfetmesiyle başlayan olayları konu ediniyor. Witchblade olarak bilinen bu bilezik aynı zamanda Sara'yı doğaüstü kötülerle mücadele etmeye de hazırlamaktadır.

17-01/21/yancy-butler.jpg

2001-2002 seneleri arasında ekranlara gelen TNT versiyonunda karaktere Yancy Butler hayat vermişti.

NBC VE ÇİZGİ ROMAN UYARLAMASI DİZİLER

NBC'nin geçmiş çizgi roman uyarlaması dizilerine kısaca bakacak olursak; Constantine ilk sezonunun ardından iptal edildi. Yüksek beklentili Heroes'un yeniden hayata döndürülme projesi kısa sürede yayından kalktı. Bu geçmiş örneklerin dışında DC Comics komedisi Powerless gelecek ay ekranlara gelmeye başlıyor. Grimm ise bu sene sonlarına doğru sona eriyor. Witchblade belki de Cuma akşamı boşluğunu doldurmak için kanalın aklındaki proje olabilir.

Witchblade'in yeni versiyonu ekranlarda kendine iyi bir yer edinebilir mi? Ne dersiniz?

'Witchblade (TNT)' fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin