Ya Çok Seversen'in Barış'ı kimdir? Durukan Çelikkaya kimdir? Kaç Yaşında?

Kanal D'nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Ya Çok Seversen'in Barış ilk bölümden çok sevildi. Peki Ya Çok Seversen dizisi oyuncuları kimlerdir? Ya Çok Seversen dizisi konusu nedir? Ya Çok Seversen 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Ya Çok Seversen dizisi hangi gün başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? Ya Çok Seversen dizisi uyarlama mı? Ya Çok Seversen nerede çekiliyor? Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir? Durukan Çelikkaya kimdir?

Volkan Usta
06 Temmuz 2023 - 20:53
Kültür Sanat

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı yeni dizisi "Ya Çok Seversen", bu akşam ilk bölümüyle ekran serüvenine başladı. İlk bölümden oyuncular arasında ise Barış karakteriyle Durukan Çelikkaya dikkat çekti. Peki Ya Çok Seversen'in Barış'ı Durukan Çelikkaya kimdir? İşte detaylar!

23-07/06/649e8c03e226013e5836051c.jpeg

Ya Çok Seversen dizisinin Barış'ı kimdir?

Dolandırıcı ekibin küçük yaramaz kardeşi. Hız tutkusu vardır, çok iyi araba kullanır. Sosyal medya araştırmaları onun işidir. Tam bir tatlı mahalle serserisidir. Yüzünden yara bere eksik olmaz. Kolay gaza gelir. Marka takıntısı vardır. Para saçtığı marka kıyafetlerle kendini önemli hisseder.

İLGİLİ İÇERİK

23-07/06/durukan-celikkaya-kimdir.jpg

DURUKAN ÇELİKKYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Durukan Çelikkaya 1999 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi.  Oyunculuğa başladığı 2001 senesinde rol almış olduğu Dedemin İnsanları filmi ile çocuk oyuncu olarak tanınan Durukan Çelikkaya, birçok yapımda rol aldı. Durukan Çelikkaya; Cinayet Masası İstanbul, Kurt Seyit ve Şura, Ferhat ile Şirin, Tozluyaka benzer biçimde çeşitli film ve dizilerde yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin