Ya Çok Seversen'in dünya serüveni sürüyor

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünde yer aldığı Ya Çok Seversen'in yeni adresi belli oldu. Ya Çok Seversen hangi ülkede yayınlanacak? Ya Çok Seversen'in konusu ne? Ya Çok Seversen'in oyuncuları kimler? Ya Çok Seversen nerede çekildi? Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir?

Berfin Sengil
25 Aralık 2023 - 13:37
Gündem

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz yaz aylarında yayınlanan Ya Çok Seversen, bu kez yurt dışı seyircisiyle buluşuyor. Dizi, Slovakya izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrolündeki Ya Çok Seversen ülkenin televizyon kanalı Doma ve dijital platform olan Voyo'da yayınlanacak.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinin MBC grubuna ait olan dijital platformu Shahid’te Türkiye ile eş zamanlı yayınlanan dizi platformun en çok izlenen dizileri arasında yer alırken İsrail’in Turkish Drama Channel 2 isimli kanalında da ilk 3 bölümü yayınlanan dizi izlenme oranlarında üst sıralara yükseldi.

Azerbaycan, Ermenistan, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan, Türkmenistan, Belarus, Kırgızistan, Moldova Cumhuriyeti ve Gürcistan’da da yayın yapan Rusya’nın dijital platformu IVI’de en çok izlenenler arasında ilk 3’te yerini alan Ya Çok Seversen aynı zamanda Rusya’nın önemli kanallarından TNT’de de yayınlandı.

Dizide Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan dışında ayrıca Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca ve Adin Külçe gibi isimler yer almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin