Yabani 29. Bölümde Özge'nin planı ortaya çıktı! Rüya, Melek'in itirafını duydu!

NOW ekranlarında başrollerinde Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Yabani dizisi 29. bölümüyle ekrana geldi. Peki Yabani 29. bölümde neler yaşandı? Yabani 30. bölümde neler olacak? Yabani 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yabani dizisinde kimler rol alıyor? Yabani dizisinin konusu ne? Yabani dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Simay Barlas kimdir? Halit Özgür Sarı kimdir?

Volkan Usta
03 Nisan 2024 - 09:15
Kültür Sanat

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği sezonun iddialı dizisi Yabani 29. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

YABANİ 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif seneler sonra kavuştuğu Yaman’a ve onun yakın çevresine polislik refleksiyle yaklaşır, en başta da Rüya’ya güveni yoktur. Bu da bütün arkadaşlık dengelerini sarsar. Edinilen yeni bilgiler, Elif’in haklı mı yoksa haksız mı olduğunu gösterecektir. Elif polis kimliği ile girdiği dünyada elinde öyle bir anahtar tutuyordur ki, kiminin kurtuluşu kiminin de kabusu olacaktır.

Özge tarafından Güven’den tamamen kopması için tehdit edilen Neslihan, denize düşerken Serhan’a sarılmak zorunda kalır. Neslihan hem Güven’i korumalı hem de Serhan’ı kontrol altında tutmalıdır. Düğüm kimsenin hesaba katmadığı biri sayesinde çözülür ama Serhan kendisini yeniden olayların merkezine koyacak bir oyun alanı bulmuştur bile.

Babası Zafer’in karanlık mirasından kendini sıyırmak zorunda olan Tolga’ya Yaman el verir. Mekanda bütün gençler el birliği ile çocuklar için bir eğlence düzenler. Asi ve Alaz, ölümle burun burunayken birbirlerine ilan-ı aşk ettikten sonra, ilişkilerinde atladıkları boyutun farkındadırlar.

Fakat etkinlik sırasında Rüya bütün dünyasını alt üst eden bir bilgi edinir. Şimdi bir karar vermek zorundadır. Sonraki adımları ile Elif’i haklı mı çıkaracak, yoksa Yaman’a duyduğu büyük aşka sadık mı kalacaktır? 

Yabani yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de NOW’da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin