Yalaza ne zaman yayınlanıyor? Yeni günü hangi gün oldu?

Trt 1'in sevilen dizisi Yalaza ne zaman yayınlanıyor? Yayın hayatına Cumartesi günü başlayan Yalaza'nın yeni günü hangi gün oldu?

Berfu Gürle
17 Kasım 2017 - 14:14
Gündem

Güçlü oyuncu kadrosuyla Trt 1'in takip edilen dizisi Yalaza ne zaman yayınlanıyor? 9 bölüm yayınlanan dizinin 10. Bölümü ile ekranlara gelmeyi beklerken yeni günü hangi gün oldu?

Dizinin oyuncu kadrosunda Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Erol Aksoy, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan gibi usta isimler oluşturuyor. 

17-11/17/yalaza-ne-zaman-yayinlaniyor-yeni-gunu-hangi-gun-oldu.png

Dizi 49 yaşında bir marangozun hikayesini ve etrafında yaşanan olayları anlatıyor. Adı İbrahim olan baş karaktere Sinan Albayrak can veriyor. İbrahim'in başına gelenler ise pişmiş tavuğun başına bile gelmeyecek türden... Durum ve aile komedisi olan dizide kahkaha dolu dakikalar sizi bekliyor.

Yalaza ne zaman yayınlanıyor? Yeni günü hangi gün oldu?,

Cumartesi akşamları Trt 1 ekranlarına gelen dizi artık Pazartesi akşamları saat 20:00'da sevenleri ile buluşacak, kaçırmayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin