Yalı Çapkını 3.bölüm reytinglerde kaçıncı oldu?

Star'ın sevilen dizisi Yalı Çapkını 3.bölümüyle seyirci karşısına çıktı! Yalı Çapkını 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Seyran ve Ferit arasında neler yaşanacak?

Volkan Usta
08 Ekim 2022 - 10:20
Kültür Sanat

Star ekranlarının yeni dizisi Yalı Çapkını'nın heyecanla beklenen yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Dizi yayınlanan 3. bölümüyle reytinglerde kendine en üst sıralarda yer buldu.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı Star TV ekranlarının yeni dizisi Yalı Çapkını’nın 3.bölümü yayınlandı.

22-10/08/87215.jpg

Yalı Çapkını 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yalı Çapkını'nın 3.bölümünde neler yaşandı?

Düğünden sonra İstanbul'a gelen Seyran; hem Korhanların düzenine alışmaya hem de yeni ailesini benimsemeye çalışmaktadır. Halis Ağa'nın ise aklında Ferit ile ilgili yeni bir plan vardır. Antep'te Suna hakkında çıkan söylentiler Kazım'ı sinirlendirir ve bir karar almaya iter.

22-10/08/87212.jpeg

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle 14 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Star'da...

Yalı Çapkını 3. bölüm izle! Yalı Çapkını 3.bölüm full izle!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin