Yalı Çapkını dizisi Seyran kimdir? Afra Saraçoğlu kimdir?

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını’nın dizisi Seyran’ı Afra Saraçoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yalı Çapkını dizisi konusu nedir? Yalı Çapkını dizisi oyuncuları kimler? Yalı Çapkını dizisi 7. Bölümde neler olacak? Ferit ile Suna arasında neler olacak? Mert Ramazan Demir kimdir?

Volkan Usta
02 Kasım 2022 - 13:06
Kültür Sanat

Star’ın OGM Pictures imzalı yapımı Yalı Çapkını dizisi yayınlandığı günden itibaren seyircisinden geçer not almayı bildi.

Konusu kadar güçlü kadrosuyla da dikkat çeken Yalı Çapkını oyuncularını sizler için derledik!

Yalı Çapkını dizisinin Seyran’ı Afra Saraçoğlu kimdir? Seyran karakterini yakından tanıyalım!

Kazım ve Esme’nin küçük kızı. Ablası gibi Antep’in parmakla gösterilen genç kızlarındandır. En az ablası kadar güzel ve eğitimlidir. Okuyup kendi ayakları üzerinde durmanın hayalini kurar. Merhametli, sevgi dolu ama yeri geldiğinde de hırçınlaşabilen bir kızdır. İnatçılığı ve azmiyle kendi hayatının kontrolünü eline almak için mücadele etmekten asla vazgeçmez.

22-11/02/afraaa2.jpg

Afra Saraçoğlu kimdir? Afra Saraçoğlu nereli? Kaç yaşında?

Afra Saraçoğlu, 1998 yılında Edremit’te doğmuştur. İlköğretim ve ortaöğretimini Antalya’da tamamlayıp Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ‘Karşılaştırmalı Edebiyat’ bölümünü kazandı. Bu bölümü dondurarak 2016 Yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuk kariyerine başladı. Genç oyuncu kısa sürede kariyerinde önemli bir sıçrama yapmış ve 2018 yılında Hummel’ın ve Pantene'in marka yüzü olmuştur.

Rol Aldığı Yapımlar:

2016 - İkinci Şans (Çiçek)

2017 - Kötü Çocuk (Kayla)

2018 - İyi Oyun (Ada)

2018 - Aşk Bu mu? (Gülüm)

2017-2018 - Fazilet Hanım ve Kızları (Ece Çamkıran)

2019 - Kardeş Çocukları (Hayat Çetin)

2020 - Öğretmen (Gizem Bozkurt)

2021 - Yeşilçam (Tülin Saygı)

2022 - Yalı Çapkını (Seyran)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin