Yalı Çapkını'nın Talih'i Cemre Gümeli'den ayrılık açıklaması!

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda Ferit karakterine fizyoterapist olarak yardımcı olan Talih olarak kadroya yeni sezonda dahil olan Cemre Gümeli, diziden ayrıldığı haberlerine son noktayı koydu. Yalı Çapkını'nın Talih'i ne dedi? Cemre Gümeli kimdir? Cemre Gümeli diziye devam edecek mi? Cemre Gümeli nerede oynayacak?

ozan
30 Ekim 2023 - 14:08
Gündem

Yüz Yıllık Mucize dizisindeki performansıyla dikkat çeken ve yeni sezonda Yalı Çapkını dizisine dahil olan Cemre Gümeli, Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit'in fizyoterapisti Talih'e hayat vermeye başlamıştı. Senaryonun değiştirilmesi nedeniyle Gümeli'nin diziden ayrıldığı iddia edilmişti.

Gümeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla diziden ayrıldığını doğruladı.

İşte Cemre Gümeli'nin yaptığı paylaşım...

23-10/30/1-1698664852.jpg

Gümeli şunları söyledi:

"Son birkaç gündür kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına sizlere durumu açıklama gereği duydum. Yaptığımız iş birçok değişkene bağlı olduğu için maalesef her zaman her şey planladığımız ve dilediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Zaman zaman başka meslektaşlarımın da yaşadığı bu durumla bu sefer ben karşılaşmış oldum. Sezon başında büyük bir heyecanla ve istekle dahil olduğum Yalı Çapkını'nın kadrosundan ayrılmış bulunmaktayım. Sevgili Yalı Çapkını ekibine birlikte çalıştığımız keyifli süreç için teşekkür ediyorum. Seyircimize de kısa süre için de olsa beni izledikleri ve yorumlarını esirgemedikleri için teşekkür ediyorum.

Arayı açmaya hiç niyetim yok, merak etmeyin, yakın zamanda tekrar görüşmek üzere"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin