Yalı Çapkını'nın Talih'i kimdir? Cemre Gümeli kimdir?

Star'ın reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'na Cemre Gümeli sürprizi! Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Yalı Çapkını dizisine Cemre Gümeli o rolle giriyor! Yalı Çapkını Talih kimdir? Cemre Gümeli kimdir? Cemre Gümeli kaç yaşında? Cemre Gümeli sevgilisi kim? Cemre Gümeli oynadığı diziler?

Geçtiğimiz sezon reytingleri alt üst eden ve başarısını giderek artıran Star'ın başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde yeni gelişme!

Yeni sezonda da başarısını sürdüren Yalı Çapkını'na geçtiğimiz hafta Taro Emir Tekin ve Binnur Kaya katılmıştı. Bu gelişmenin ardından yeni bir oyuncu daha katıldı. 

23-09/21/f55zr-_xwaa1cq0.jpg

Son olarak Yüz Yıllık Mucize dizisinde adından söz ettiren Cemre Gümeli, şimdi de Yalı Çapkını dizisinde "Talih" karakterine hayat verecek. Talih karakteri ise dizide Ferit’i iyileştiren fizyoterapist olacak.

23-09/21/126834037_372955903810751_8280490529417114919_n.jpg

Cemre Gümeli'nin canlandıracağı Talih karakterinin ise dizideki dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merak konusu...

CEMRE GÜMELİ KİMDİR?

24 Eylül 1993’te İstanbul’da doğdu. İlkokul ve lise eğitimini Şişli Terakki Vakfı Okulları’nda tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yaptı. Tiyatroya ilgisi lise yıllarında başladı ve üniversite yılları boyunca da devam etti. Bu sürede çeşitli tiyatro ekiplerinde ve kısa filmlerde yer almasının yanında Müzikal Tiyatro ve Clown eğitimleri de aldı. 2014 yılında New York’a gitti ve bir süre orada kalarak Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı. Türkiye’ye döndükten sonra ekran macerası başladı ve sırayla Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma’da rol aldı. 2017’de Kumbaracı 50 ekibine dahil oldu ve Shakespeare’in 3. Richard oyununda Lady Anne karakterinde rol aldı. Royal Academy of Dance sertifikalı bale eğitimi olan Cemre Gümeli aynı zamanda Almanca ve İngilizce konuşmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin