“Yaşamaya Dair” 9 Kasım'da SGM'de!

Geçtiğimiz ay sanatseverlerle buluşmaya başlayan Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi (SGM)'nin ilk oyunu, Nâzım Hikmet'in hayatından bir bölümü konu alan "Yaşamaya Dair" olacak. Genco Erkal ile Tülay Günal'ın usta oyunculuklarıyla yıllardır tiyatroseverleri ağırlayan oyun, 9 KAsım Perşembe günü SGM'de sahnelenecek.

ozan
08 Kasım 2023 - 15:06
Viral

Sanatseverlere geçtiğimiz ay kapılarını açan Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi (SGM)'nde sergilenecek ilk oyun da anlamlı bir seçim oldu. SGM'nin perde açılışı 9 Kasım Perşembe günü saat 20.00’da “Yaşamaya Dair” oyunuyla yapılacak.

Usta sanatçı Genco Erkal’ın, Nâzım Hikmet'in ölümünün 50. yıl dönümüne özel olarak uyarladığı ve yönettiği "Yaşamaya Dair" oyunu bu kez SGM seyircisiyle buluşacak.

23-11/08/yasamaya-dair1.jpg

Nâzım'ın Bursa Cezaevi'ndeki yaşamı, Piraye Hanım’a olan tutkusu, sürgün yılları ve yurt hasretini konu alan oyun, Genco Erkal ve Tülay Günal'ın performanslarıyla yıllardır seyirci karşısına çıkıyor. Fazıl Say ve Zülfü Livaneli başta olmak üzere pek çok bestecinin emeğinin ürünü olan Nâzım Şarkıları da oyun süresince piyano ve viyolonsel eşliğinde sunuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin