Yaz Şarkısı 1. bölümüyle bu akşam FOX'ta başlıyor! Yaz Şarkısı oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Fox'un bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Yaz Şarkısı, meraklı takipçilerinin karşısına çıkacak. Yaz Şarkısı dizisi oyuncuları kimlerdir? Yaz Şarkısı dizisi konusu nedir? Yaz Şarkısı 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Yaz Şarkısı dizisi hangi gün başlıyor? Yaz Şarkısı Gülbeyaz kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Yaz Şarkısı Kemal kimdir? Mustafa Mert Koç kimdir? Yaz Şarkısı dizisi Murat kimdir? Efekan Can kimdir? Yaz Şarkısı'nın Emine'si Oya Başar kimdir? Yaz Şarkısı'nın Neriman'ı kimdir? Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? Yaz Şarkısı'nın Aslı'sı Zehra Yılmaz kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
09 Temmuz 2023 - 19:33
Kültür Sanat

Fox'un kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Yaz Şarkısı bu akşam 1. bölümüyle başlıyor! Yaz Şarkısı dizisi konusu nedir? Yaz Şarkısı oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Yaz Şarkısı dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

İLGİLİ İÇERİK

İşte detaylar! Yaz Şarkısı dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

23-07/05/yaz-sarkisi-act-image-ae6480c1-d87c-4260-8c15-aeaa3dac8899.jpg

Gülbeyaz/Yaz Yıldırım (Nilsu Berfin Aktaş): Annesi Emine’nin hayalleriyle, İstanbul’a üniversite eğitimi için gelmiştir Gülbeyaz. İyi bir eğitim alacak, ardından memleketteki bağın bahçenin başına geçecektir. Fakat Gülbeyaz’ın bambaşka hayalleri vardır. Gülbeyaz babasının yarım bıraktığı işi tamamlamak istemektedir. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra bankadaki işini de bunun için bırakmış; KM Müzik şirketinde sosyal medya uzmanı olarak işe başlamıştır. Bu şirketin onun hayallerine açılacak bir kapı olduğunu düşünmüş, fakat o kapı Kemal’e açılmıştır. Gülbeyaz, Kemal’i yakından gördüğü an aşık olmuş, her şeyi unutmuştur. Kemal’in onu fark etmesi için her fırsatı değerlendirmekte, başını sık sık belaya sokmaktadır. Yaşadığı aykırı hayatın annesi tarafından öğrenilmesiyle kendini büyük bir oyunun içinde bulur. Bu oyunun ilk başrolü kendisi, diğeri ise Murat’tır.

23-07/05/yaz-sarkisi-act-image-52c327b6-198e-4a53-be02-600baf966c20.jpg

Kemal Sonay (Mustafa Mert Koç): KM Müziğin sahibi… Son yıllarda kaybettiği popülerliğini yeniden yakalamaya çalışan ünlü bir şarkıcıdır. Nerede akşam orada sabah yaşayan, umursamaz bir adamdır. Her zaman sıradan bir çalışan olarak gördüğü Yaz’ı farklı görmesini, duymasını sağlayan şey Murat’ın sonunu düşünmeden yaptığı bir hamlenin sonucudur. O güne kadar Kemal’in kendisini fark etmesi için çabalayan Gülbeyaz sonunda amacına ulaşsa da artık çok daha büyük bir çıkmazın içindedir.

23-07/05/yaz-sarkisi-act-image-1f0ff80a-dd1a-411a-a619-3fad5f032fd2.jpg

Murat Hasamaç (Efekan Can): KM Müziğin perde arkasındaki kahramanıdır. Kemal’in inşa ettiği kariyerin temelleri Murat’ın üzerine atılmıştır fakat Murat hiçbir zaman öne çıkan isim olmak istememiştir. Stüdyosunda kendi halinde beste yapmak, şarkı yazmak yetmiştir ona. Ta ki Yaz olarak tanıdığı gerçek ismi Gülbeyaz olan bu delişmen kızı tanıyana kadar. Aşkını hiçbir zaman dile getirmemiş, her zaman içinde saklamıştır. Tam cesaretini toplayıp her şeyi itiraf ettiği anda kendini içinden çıkılmaz bir oyunun içinde bulur.

23-07/05/yaz-sarkisi-act-image-2159ddcd-ddc2-43cd-bf30-2e905d12ff40-1688546724.jpg

Emine Yıldırım (Oya Başar): Astığım astık kestiğim kestik, inatçı bir Karadeniz kadınıdır. Biricik kızı Gülbeyaz’ını, kardeşi Fadime’ye emanet etmiş, eğitim için İstanbul’a yollamıştır. Kızının memlekete dönmesini istese de İstanbul’da iyi bir işi olduğunu düşündüğü için baskı yapmamakta, önünde sonunda gelip buradaki bağın bahçenin yönetimini alacak diye beklemektedir. Fakat bu bekleyiş uzadıkça Gülbeyaz’ın yalanları bir bir Emine’nin önüne düşmeye başlar. Ve işte o an kıyametin ayak sesleri duyulur…

23-07/05/yaz-sarkisi-act-image-f6cf94d2-469d-4ca2-b490-3f302c8c35e2.jpg

Neriman Hasamaç (Yeşim Ceren Bozoğlu): Murat’ın annesi. Eşini kaybettikten sonra hayatını oğluna ve işine adamıştır. Çok başarılı bir güzellik koçudur. Murat’ı özgür, kendi kararlarını alan bir birey olarak yetiştirmiş; bugüne kadar aldığı her kararda arkasında durmuştur. Fakat Neriman’ın bu duruşu Yaz hayatlarına girdikten sonra değişecek, zaman zaman oğluyla bile çatışmasına sebep olacaktır.

23-07/05/yaz-sarkisi-act-image-42bdcd81-790b-4278-b37e-27f8c3953ddc.jpg

Aslı Paksoy (Zehra Yılmaz): KM Müziğin hem yöneticisi hem de avukatıdır. Kemal’le üniversiteden hemen sonra herkesten saklayarak yaşadıkları aşk, Kemal’in çapkınlıkları yüzünden uzun sürmemiştir. Fakat Aslı, Kemal’i hiçbir zaman unutmamış, onu iyice takıntı haline getirmiştir. Eninde sonunda Kemal’in hovardalıktan sıkılıp kendisine geleceği günü sabırla beklerken, Kemal’in hayatına giren kadınları yok etmek için yapmayacağı kötülük yoktur. Kemal peşine düşene kadar Aslı ve Yaz çok yakın arkadaştır…

Yaz Şarkısı, her Pazar saat 20.00’de FOX’ta...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin