Yeni Gelin 17. Bölüm 2. Fragmanında neler oldu?

Bozoklar Aşireti maceralarının hız kesmediği Show Tv'nin kahkaha tufanı Yeni Gelin 17. Bölümüyle sevenlerini epey güldürecek.

Berfu Gürle
21 Eylül 2017 - 11:29
Gündem

Show Tv'nin sevilen dizisi Yeni Gelin 17. Bölümüyle seyircisini gülmekten kırıp geçirecek. Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğlu'nun üstlendiği dizi, Cumartesi günü yeni bölümüyle sevenleri karşısına çıkacak.

17. Bölüm 2. Tanıtım Videosu Yayınlandı

Senaryo ve yönetmen koltuğunda daha önce Aşk Yeniden dizisinden tanıtığımız Ersoy Güler yer alıyor. 17. Bölüm 2. Tanıtım videosunda Hüsnü ile yakalanan Hazar'ın Bella tarafından terk edilişi yer alıyor. Hazar'a aşık olan Bella'nın aşkı uğruna vazgeçemeyeceği birşey yoktur. Fakat sevdiği adamı başka bir kadınla görmek onu derinden sarsar. Çağreyi onu terketmekte bulur. Çağresiz yolunu ararken kendini daha önce hiç bilmediği bir dağın tepesinde bulur. Kamil ve Kamilla, Bella'nın peşinden gider ve işler iyice sarpa sarar. Temel olanları fırsat sayar ve Bella'yı kaçırır. Haberi alır almaz çılgına dönen Hazar karısı Bella için herşeyi göze alır ve Temel'in elinden kurtarır. Bozokların yaşadığı bu zor olayların ardından daha fazla Şevki Reis'in evinde kalamayacaklarını anlar ve kaçak bir şekilde yollarına devam ederler. Bu yolculuğun ise kaçak yapılan bir yolculukla alakası yoktur. Uzun zaman sonra ilk defa gönüllerince eğlenecek olan Bozoklar için unutulmaz bir gün yaşanacaktır. Karadeniz'in hırçın sularının keyfini çıkarıp doyasıya eğlenecek olan Bozokları birde iyi haber bekliyordur. Bu iyi haber ile geçirdikler güzel gün taçlandırılır. Haftalardır bekledikleri bu müjdeli haberin gelmesine tam sevinecekken Temel çıkagelir. Bella ile olan hesabının henüz kapanmadığını düşünen Temel tüm aileyi rahatsız edecektir. Peki Bella ile olan bu dava kapanacak mı? Tehlike ile karşı karşıya kalan Bella ve Hazar ne yapacak yeni bölüm 23 Eylül Cumartesi saat 20:00'da Show Tv ekranlarında..

Yeni Gelin 17. Bölüm 2. Fragman

Show Tv'nin kahkaha dolu dizisi Yeni Gelin kadrosunda bir çok ünlü isim bulunuyor. Dizisinin başrollerini Tolga Mendi (Hazar) ve Jessica May Drociunas (Bella) paylaşırken Sema Keçik (Möhtemer), Mustafa Avkıran (Kalender Ağa), Dağhan Külegeç (Kağan), Yonca Şahinbaş (Asiye), Zeynep Kankonde (Ayşe), Lale Başar (Kamilla) ve Renan Bilek (Kamil) gibi birçok ünlü isim eşlik ediyor.

Dizi Karakterleri Kimdir?

Hazar

17-09/21/yeni-gelin-17-bolum-fragmani-yayinlandi.jpg

Tolga Mendi'nin canlandırdığı bu karakter hikayenin Romeo'su Çukurova'nın modern ağasıdır. Borok aşiretinin varisi Bella'nın prensidir. Doğduğu toprağın gözü pekliğini almış ve dayatmalara karşı hep dik durmuştur. Yarı İspanyol olan güzeller güzeli Bella'yı görür görmez aşık olur. Ve onu varisi olduğu konağa gelin getirir. Hazar'ın Bella'ya olan aşkı için yapamayacağı yoktur. Ailesinin inatçılığı karşısında O'nun inatçılığıda oldukça fazladır. Çünkü aşk için yapamayacağı şey yoktur.

Bella

17-09/21/yeni-gelin-17-bolum-fragmani-yayinlandi-1505978732.jpg

Jessica May'in oynadığı karakter hikayenin masum, güzel ve aşık gelinidir. Türkiye Büyük Elçisi bir baba ve Yüksek Sosyete annenin biricik evlatları olarak İspanya'da dünyaya gelir. Oldukça bilgili ve adablı olması bir yana birde çok sakar olan gelinimiz samimi ve cana yakın birisidir. Aşkı uğruna Hazar'ın peşinden çıkıp gelen Bella, konaktaki şer ittifakının aşkından vazgeçireceği düşünülürken aşktan kör olmuştur adeta. Onun iyiliğe bu denli inancı herkesi iyi etmeye yetecek mi hepimiz göreceğiz...

Möhteber

17-09/21/yeni-gelin-17-bolum-fragmani-yayinlandi-1505980042.jpg

Sema Keçik'in can verdiği Möhteber karateri ise Kalendir'in ilk karısı Şeytana pabucunu ters giydirecek oyunların oyun kurucusudur. Kalender'in ilk göz ağrısı olan Möhteber hiç dinmeyen yarasıdır. En çokta baş ağrısı... Bozok aşiretinin düşmanı olan Duran aşiretindendir. Bu evliliğin düşman iki aşiret arasında barış köprüsü olacağı düşünülsede tüm köprüler yıkılmıştır. Möhteber'in hayattaki tek amacı Bella'nın konağa gelmesiyle başlamış olan O'nu konaktan gönderme planlarıdır.

Kalender Ağa

17-09/21/yeni-gelin-17-bolum-fragmani-yayinlandi-1505980333.jpg

Mustafa Avkıran'ın oynadığı Borok Aşireti'nin koca yürekli Türkmen Reisi'dir. Dışarıdan sert ve dik duruşu konu evlatları olunca yok olup gidiverir. Koca aşireti bir ip gibi düz hızaya getirir ama üç kadınla baş etmekte o kadar kolay değildir. 

Kağan

17-09/21/yeni-gelin-17-bolum-fragmani-yayinlandi-1505980626.jpg

Dağhan Külegeç'in canlandırdığı karakter Kağan Bozokların ilk varisidir fakat her zaman Hazar'ın gölgesinde kalmış bir adım öne geçme çabası içinde olan abidir. Şirketlerin ve işlerin tüm yükü onun üzerindedir. Çocukluğundan bu yana içten içe Hazar'ı kıskanarak büyümüştür. Hazar'ın yaşadığı hayatı yaşamak isteyen Kağan, o hayatı yaşamak için kendinde gereken gücü bulamamış ve hep Hazar'ı kötülemiştir. Gelin görün ki o bir abidir ve abiler ne kadar kızsa, kıskansada kardeşinin canı yandığında ilk yardımına koşacak kişi de o'dur. 

Asiye

17-09/21/yeni-gelin-17-bolum-fragmani-yayinlandi-1505980932.jpg

Yonca Şahinbaş'ın can verdiği Asiye karakterine gelecek olursak. Kalender'in son karısı, Hazar'ın annesi ve Bella'nın kaynanasıdır. Hemde tam kaynanadır. Ne kocasını ne oğlunu hiç kimselere vermek istemez. Bella ile Hazar'ın divane aşkları onu çılgına çevirir. Karadeniz'in hırçın suları gibi büyür kıskançlığı. Bu kıskançlığın sonunda Bella'ya bırakın konağı Çukurova dar gelilr hale gelecek. 

Ayşe

 17-09/21/yeni-gelin-17-bolum-fragmani-yayinlandi-1505981511.jpg

Zeynep Kankonde'nin tatlı gülüşüyle tam rolünün karşılığını verir. Ayşe Kalender'in ortancı karısı olup dizinin işveli, sempatik ve sevecen karakteridir. Dizideki öz güvenin sahibide kendisi seçilebilir. Kocasını iki kadınla paylaşsa da iki kadından daha fazla sevildiğine sözünün geçtiğine inanır. Kadınlığını istediğine ulaşmak için kullanmaktanda hiç çekinmez. Ve o kumalarına düşenden payını mutlaka alır. Hayattaki amacı ise Kalender'in ilk karısı olan Möhteber'e yanaşıp Asiye'yle aşık atmaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin