Yeni Gelin'in sevilen oyuncusu Jessica May: "O filmde oynamayı da çok isterdim"

Final yapan Yeni Gelin dizisinin yıldızı Jessica May, geçtiğimiz gün Yasemin Şefik ile İki Koltuk programına konuk oldu. Oldukça keyifli geçen programda Jessica May, Türkiye'yi ikinci vatanı gibi gördüğünü söyledi.

Nurşah
03 Aralık 2018 - 15:33
Magazin

Hürriyet'in haberine göre güzel oyuncu Jessica May, geçtiğimiz gün Capacity AVM'de canlı olarak yapılan Yasemin Şefik ile İki Koltuk programına konuk oldu. 

 18-12/03/jessica-may-muslum.jpg

"O filmde oynamayı da çok isterdim..."

25 yaşındaki genç oyuncu ilk dizi deneyimi olan Yeni Gelin'in üç sezon boyunda ekranda kalmasının, insanlar tarafından büyük bir başarı olarak yorumlandığını söyledi. Senenin en başarılı filmlerinden birisi olan Müslüm filmini ise çok beğendiğini ve halihazırda bir Müslüm Gürses dinleyicisi olduğunu şu sözlerle ifade etti:

Adana’da kala kala arabesk şarkıları dinlemeye başladım. Müslüm Gürses’i dinlerdim Müslüm filminden sonra daha fazla dinlemeye başladım. Bir bağımlılık yaptı bende. O filmde oynamayı da çok isterdim. İnanılmazdı, bayıldım ve çok ağladım tüm film boyunca gerçekten helal olsun tüm oyuncuları alkışlıyorum çok güzel bir film yapmışlar...

Programın sunucu Yasemin Şefik rüyalarını hangi dilde gördüğünü sordu. Güzel oyuncunun verdiği cevap ise dinleyenleri şaşırttı:

Türkiye’ye geldiğim ilk zamanlar hep Portekizce görüyordum. Bir süre sonra Türkçe görmeye başladım ve insanlar çok şaşırıyor ‘nasıl Türkçe görebiliyorsun’ diye. Arada da İngilizce oluyor. Hepsi karışıyor. Aynı rüyada hem Türkçe hem de Portekizce konuştuğum oldu. Çok garip.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin