Yeni Netflix dizisi 50 Metrekare'nin kadrosuna 3 yeni oyuncu!

Yeni bir Netflix Türkiye dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
09 Ocak 2020 - 15:03
Gündem

Televizyon ekranlarının sevilen isimleri, Netflix'in Hakan : Muhafız ve Atiye'den sonraki yeni Türkiye yapımı dizisi 50 Metrekare'nin kadrosunda bir araya geliyor. 

20-01/09/netflix.png

En son Her Yerde Sen dizisinde rol alan Aybüke Pusat, Yüzleşme dizisinden sonra ekranlara ara veren Engin Öztürk, Survivor yarışmasında adını duyuran Hasan Yalnızoğlu, Jet Sosyete dizisinde parlayan Cengiz Coşkun ve daha birçok ismin yer alacağı projenin hazırlıkları devam ederken kadroya da yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. 

50 Metrekare dizisine 3 yeni oyuncu transferi!

20-01/09/yigit-kirazci-50-metrekare-1578572054.jpg

BKM film imzası ile Netflix'te yayınlanmaya başlayacak olan 50 Metrekare adlı komedi türündeki yeni dizinin kadrosuna son olarak: Yüzleşme dizisi ile ekranlara ara veren Yiğit Kirazcı, Koca Koca Yalanlar dizisi ile tanınan Tuğçe Karabacak ve yine Yüzleşme dizisinde izlediğimiz Cansu Dağdelen katıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin