Yerel seçimlerde ünlü isimler ne kadar oy aldı?

Erdal Beşikçioğlu, Lâl Denizli, Mesut Yar, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi ünlü isimlerin de yarıştığı yerel seçimler sonuçlandı. İşte ünlü isimlerin aldığı oy oranları...

Berfin Sengil
01 Nisan 2024 - 13:43
Magazin

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara - Etimesgut adayı olarak katıldığı seçimde 56,59 oy oranı ile kazanan isimlerden oldu.

LÂL DENİZLİ

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı olan Lal Denizli, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir - Çeşme adayı olarak katıldığı seçimde yüzde 53,69 oy oranı ile birinci oldu.

GÖKHAN ZAN

Emekli futbolcu Gökhan Zan, Türkiye İşçi Partisi Hatay Büyükşehir Belediyesi adayı olarak yüzde 2,01 oy ile dördüncü sırada yer aldı.

HAKAN PEKER

Şarkıcı Hakan Peker, İYİ Parti Safranbolu adayı olarak yüzde 3,68 oy oranı ile beşinci sırada yer buldu.

MESUT YAR

Gazeteci ve sunucu Mesut Yar, bağımsız olarak Muğla - Datça adayı olurken yüzde 7,51 oy oranı ile CHP ve MHP adaylarının gerisinde kaldı.

DAVUT GÜLOĞLU

Şarkıcı Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi Düzce Belediyesi adayı olarak yüzde 29,77 oy oranı ile AK Parti adayının ardından ikinci sırada yer aldı.

İRFAN DEĞİRMENCİ

Gazeteci İrfan Değirmenci, Türkiye İşçi Partisi Ankara - Çankaya adayı olarak yüzde 6,03 oy oranı ile CHP ve AK Parti adaylarının ardından kendisine yer buldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin