Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan'a veda!

Yeşilçam oyuncusu Bahar Öztan, geçtiğimiz akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Öztan'ın cenazesi sanatçı dostlarının katıldığı törenle kaldırıldı. Bahar Öztan kimdir? Bahar Öztan hangi filmlerde oynadı? Bahar Öztan kaç yaşındaydı? Bahar Öztan neden hayatını kaybetti? Bahar Öztan hastalığı neydi?

Berfin Sengil
22 Mart 2024 - 17:40
Viral

Sinemamızın önemli bir dönemini ifade eden Yeşilçam'da 'gamzeli güzel' olarak anılan Bahar Öztan, geçtiğimiz akşam hayatını kaybetti. Kolon kanseri tedavisi gören Öztan'ın 61 yaşında vefat ettiği açıklandı.

Bahar Öztan'ın cenazesi 22 Mart Cuma günü Üsküdar Şakirin Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Dostlarından Vefa

Safiye Soyman, Nuri Alço, Gökhan Güney ve Serdar Gökhan gibi çok sayıda ünlü isim Öztan'a veda için Üsküdar Şakirin Camisi'nde hazır bulundu.

Öztan geçtiğimiz aylarda hastalığını, "Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere. Dün İstanbul’a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var" diyerek sağlık durumunu paylaşmıştı.

BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

11 Ağustos 1962 tarihinde İskenderun, Hatay'da doğan Bahar Öztan, sanat hayatına reklam filmleriyle başladı.

'Gamzeli güzel' olarak tanınan Bahar Öztan dönemin ilgi gören fotoromanlarında yer aldı.

1972'de Mahkum filminde oynayan Bahar Öztan, bir mimar ile evlenerek Bodrum'a yerleşmiş ve bir kreş açarak işletmeye başladı. Uzun süre sinemaya ara verdikten sonra 2007'de yine bir filmde oynadı.

Çarli'nin Melekleri ve Barış Manço ile birlikte yer aldığı fotoromanlar, Bahar Öztan'ın adının duyulmasında önemli rol bir aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin