Yeşilçam yıldızının sağlık durumuyla ilgili gelişme!

Kanserle mücadele eden Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'dan endişelendiren haber geldi. Öztan'ın yoğun bakıma alındığı öne sürülmüştü. Ancak hastanede standart tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Berfin Sengil
12 Mart 2024 - 17:17
Magazin

Dördüncü kez kansere yakalanan Bahar Öztan'ın yoğun bakıma alındığı iddia edilmişti. Yeşilçam’ın gamzeli güzeli olarak anılan ve kolon kanseri ile mücadelesinde iki kez ameliyat olan Öztan'ın sağlık durumu açıklandı.

Bahar Öztan, "İkinci bir ameliyat daha geçirdiğim için dolayısıyla tekrar başa döndük. Neyse ki şu anda çok şükür iyiyim. Bundan önceki günler halim yoktu. Telefonu dahi elime alamamıştım. Her şey yolunda gayet güzel gidiyor. Hepinizi çok seviyorum. Oğlumu, erkek kardeşimi, arkadaşlarımı, sevdiklerimi, sevenlerimi, hepinizi çok seviyorum. Beni merak etmeyin, her şey yolunda. İnşallah daha da iyi olacak. Hâlâ hastanedeyim. Kısa bir zaman sonra mutlaka çıkarım. Size kucak dolusu sevgiler. Dualarınız o kadar iyi geldi ki teşekkür ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Standart Tedavisi Sürüyor

Sözcü'de yer alan habere göre; Öztan'ın son sağlık durumuyla ilgili yoğun bakıma kaldırıldığı ve entübe edildiği öne sürüldü. Ancak iddialar yalanlanırken, Bahar Öztan'ın hastanede standart tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin