Yeşim Salkım, Haluk Levent'i yerden yere vurdu!

Şarkıcı Yeşim Salkım, meslektaşı Haluk Levent'i eleştiri yağmuruna tuttu! O sözleri şok etkisi yarattı. Yeşim Salkım, Haluk Levent'i neden eleştirdi? Haluk Levent eleştirilere ne cevap verdi? Yeşim Salkım kimdir? Haluk Levent kimdir?

Pınar Alçiçek
28 Şubat 2023 - 16:30
Magazin

Gerek eleştirileriyle, gerekse paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Yeşim Salkım'ın, Ahbab Derneği başkanı müzisyen Haluk Levent'e tepkisi sert oldu! 

Haluk Levent - Kızılay polemiğine Yeşim Salkım'ın yorumu işte şu sözlerle oldu:

"Bizdeki bu iş neye benziyor biliyor musunuz? Hırsızın hiç mi suçu yok? Ya da ev sahibinin hiç mi suçu yok? Hadi Kızılay çok büyük hata ve yanlış yaptı. Oradan alan hiç mi yanlış yapmadı? Başka yerden alsaydı. Elinde para varsa istediğin yerden alırsın. İstediğin yer sana çadır üretir. Ben de en baştan beri Ahbap'ı desteklemiş bir insanım."

23-02/28/2023-02-28-14.png

"Hepsini elimden geldiğince destekledim, desteklemeye de tabi ki devam edeceğim. Ülkemin hayrına çalışan herkesin yanında olurum. Kızılay çok büyük bir yanlış yapmış durumda. Göreceli, tartışılır. Bu ülkedeki yanlışların ardı arkası kesilmiyor zaten. Gelin biraz adaletli düşünelim. Orası yanlış yaparken diğer taraf hükümet tarafından eleştirilirken yardım toplaması ve insanlardan aldığı parayı gene Kızılay'a aktarması, bunu insanlara haber dahi vermemesi ne kadar etik? Her önünüze gelene, her 'kahramanım' diyene bu kadar inanmayın Olur mu? Hayatı iyi okuyarak insanları iyi gözlemlemek gerekiyor. Bu işte Kızılay ne kadar hatalıysa Haluk Levent de bir o kadar hatalıdır."

Haluk Levent'in gelen tüm eleştirilere cevabı ise şu şekilde oldu:

"Ve ben Haluk Levent olarak bu kadar açıklamaya yapmaya çalışmaktan, herkese kendimizi anlatmaya çalışmaktan yoruldum. Bundan sonra tüm açıklamalar Ahbap Derneği Yönetim Kurulu tarafından@ahbab hesabından yapılacaktır. Ben sahada işimin başında olacağım. Bilginize"

23-02/28/2023-02-28-17.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin