Yeşim Salkım rapçilere ateş püskürerek Acun Ilıcalı'yı suçladı!

Yeşim Salkım, Uzi ve Mustafa Sandal tartışmasının ardından rap müziğe çok fena eleştirilerde bulundu! Yeşim Salkım kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Rap müziğe ne dedi?

Pınar Alçiçek
13 Temmuz 2023 - 13:45
Magazin

Oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım, rapçi Uzi ve Mustafa Sandal gerginliğinin ardından rap müziğe ve rapçilere ağır eleştirilerde bulundu! İşte o haberin detayları...

"Sürekli bir cinsellik, sürekli haykırmak!"

23-07/13/640xauto.jpg

53 yaşındaki sanatçı Salkımi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak rap müzik hakkında şu ifadeleri kullandı:

”Hakikaten burama kadar geldi. Ben şiştim. Ne televizyon programı televizyon programı, ne müzik müzik. Rap ne ya? Bas bas bağırıyorsunuz, abuk subuk sürekli bağırışlar, sürekli bir cinsellik, sürekli haykırmak. 

Ona karşıyım buna karşıyım. Ne sevgi var ne aşk var içinde. Ne doğru düzgün duygu var. Hiçbir şey yok. Gidiyorsunuz özenti özenti Amerikan nigger’ların köşebaşında yapılan müziği getirdiniz bize kakalamaya çalışıyorsunuz. Bütün gençliği bozdunuz yeter yahu. Gençlik Türk müziği neydi bunu bilmiyor. Batı müziği nedir biraz okuyun!"

ACUN ILICALI DA O ELEŞTİRİDEN PAYINI ALDI!

"Rap'i Acun patlattı seviyorum diye diye halkın gözüne soktu. Zaten o getirdi Amerikan kültürünü" 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin