Yeşim Salkım'dan Buket Aydın'a büyük ayar!

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt'u eleştiren Buket Aydın'a bir tepki de Yeşim Salkım'dan geldi! Yeşim Salkım kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Buket Aydın kimdir? Ebrar Karakurt kimdir? Buket Aydın, Ebrar Karakurt'a ne söyledi?

Pınar Alçiçek
04 Eylül 2023 - 10:53
Magazin

Dün akşam Avrupa Şampiyonası olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın oyuncularından Ebrar Karakurt'a tepki Buket Aydın'dan geldi. Cevabını ise Yeşim Salkım verdi...

23-09/04/dfgh.jpg

Gerçekleşen maçın ardından Buket Aydın, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı; 

"Şu Ebrar Karakurt muhabbetinden ben çok sıkıldım. Siz sıkılmadınız mı? Kesin olan bir şey var çok iyi bir oyuncu. Ama her galibiyetten sonra kişisel laf sokma olayına girmemesi gerek. Yaşı daha küçük anlıyorum; üzerine gelindikçe cevap verme ihtiyacı hissediyor. Ama çok düşünmeden ve nereye gideceğini anlamadan sergilediği davranışlarla tepkileri arttırmanın ötesine geçemiyor" 

YEŞİM SALKIM'DAN BÜYÜK TOKAT!

Yeşim Salkım, Buket Aydın'ın o paylaşımını alıntılayarak şu cevabı verdi;

"Buket kapa çeneni artık çok ve boş konuşuyorsun haydi herkes hesap kitap yapıp konuşacak diye bir kaide yok yeter yaşıtlarınla herkes kendi yatak odasından sorumlu bilmem anlatabildim mi?! En azından alın teriyle para kazanıyor yatak teriyle değil."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin