Yıldızlarla dolu kadrosuyla "Zaferin Rengi" filmi sete çıkmayı bekliyor!

Kadrosunda Nejat İşler, Birce Akalay, Kubilay Aka, Timuçin Esen ve Yiğit Özşener gibi isimlerin yer aldığı Zaferin Rengi filmi için tüm hazırlıkları tamamlandı. Peki Zaferin Rengi filminin çekimleri ne zaman başlıyor? Zaferin Rengi filminin konusu ne? Zaferin Rengi filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Zaferin Rengi filmi nerede çekilecek? Zaferin Rengi filmi uyarlama mı? Zaferin Rengi filmi ne zaman vizyona girecek? Nejat İşler kimdir? Kubilay Aka kimdir? Timuçin Esen kimdir? Birce Akalay kimdir? Yiğit Özşener kimdir?

Volkan Usta
22 Ağustos 2023 - 11:50
Kültür Sanat

1919 yılında işgal altındaki İstanbul’da düşman kuvvetlerine karşı örgütlenerek Anadolu’da başlatılan eşsiz bir direnişin hikayesini, Cumhuriyet tarihinin en büyük spor başarılarından biri olarak kabul edilen General Harington Kupası efsanesinin etrafında kurgulayarak beyazperdeye taşıyacak olan Zaferin Rengi sinema filmi çekimler için geri sayıma başladı.

23-08/22/yeni-proje-2.jpg

Eşsiz dostluklar, benzersiz bir aşk ve tarihe damga vurmuş bir spor müsabakasının nefes kesen hikayesiyle örülmüş olan Zaferin Rengi güçlü oyuncu kadrosu ile önümüzdeki sezonun en iddialı sinema filmleri arasında olmaya aday.

23-08/22/yeni-proje-3.jpg

UNUTULMAZ BİR HİKAYENİN BENZERSİZ KAHRAMANLARI

Filmin ana kahramanı, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i canlandıracağı daha önce açıklanan yeni neslin yetenekli oyuncularından Kubilay Aka ve Peyker rolünde yer alacak olan Gülper Özdemir dışında filmde; ekranların ve sinemanın güçlü oyuncularından Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera) ve Birce Akalay (Halide Edip) da dönemin sembol siyasetçileri, aydınları, askeri figür ve Türk futbol tarihinin kahraman sporcularına hayat verecek.

23-08/22/abdullah-oguz-1692691057.JPG

Yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz tarafından Eylül ayında çekimlerine başlanacak olan Zaferin Rengi 2024’ün ilk yarısında seyirci ile sinemada buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin