'Yılın Erkeği' belli oldu!

Özel bir organizasyon tarafından verilen 'Yılın Erkeği' ödülüne bu yıl Kenan İmirzalıoğlu layık görüldü. İmirzalıoğlu ödülünü almaya eşi Sinem Kobal ile birlikte geldi.

Berfin Sengil
11 Aralık 2023 - 11:15
Magazin

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Harper’s Bazaar’ın her yıl düzenlediği Women Of The Year Awards ödülleri kapsamında ‘Yılın Erkeği’ ödülünün bu yılki sahibi oldu.

Mesele Beyefendi Olmak

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Sinem Kobal ile birlikte törene katılan İmirzalıoğlu, samimi açıklamalarda bulundu. Kadın hakları konusunda hassasiyetini belirten Kenan İmirzalıoğlu ödül töreni öncesi, "Man of The Year ödülünü alacağım. Yani bu ödülün sahibi olarak, bu ödüle layık görülmüş biri olarak, kadınlarımıza her zaman saygılı, nezaketli özenle davranmalıyız. Bildiğiniz gibi zarif bir hanımefendi ile evliyim, Anadolu yürekli çok güçlü bir kadının elinde büyüdüm, ablamla beraber. İki tane de kız çocuğum var. Bu konuda o yüzden çok hassasım. Mesele erkek olmak değil, mesele beyefendi olmak" dedi.

'Buradayım, Yanındayım'

Sinem Kobal ise eşinin aldığı ödül dolayısıyla, “Mutluyum ve gururluyum. Kenan’a böyle bir gecede eşlik ediyor olmak keyifli. Buradayım, yanındayım” ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin