Yılın iddialı komedi filmlerinden 'Efsane'nin afişi yayınlandı!

Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt gibi isimleri bir araya getiren 'Efsane' filminin afişi yayınlandı. Film, 2 Şubat'ta seyirciyle buluşacak.

Berfin Sengil
14 Aralık 2023 - 10:07
Kültür Sanat

Aytaç Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, senaryo ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği "Efsane" filminin afişi seyircinin beğenisine sunuldu.

Ahmet KuralCengiz BozkurtSerdar GökhanŞinasi YurtseverAyhan TaşSadi Celil CengizElif OnganCemile CanyurtRojhat ÖzsoyTuana TezsayDevrim SaltoğluFerhan Vural, Burcu Gönder gibi oyuncuların yer aldığı "Efsane" iddialı bir komedi filmi olarak seyirciyle buluşacak.

7 bin yıllık yoğurdun sırrını eğlenceli bir dille anlatacak "Efsane" filmi 2 Şubat 2024’te sinemaseverlerle buluşacak.

Ne Anlatıyor?

Çorum’da yaşayan Sadık ve ailesi binlerce yıllık aile geleneği olarak yoğurtçuluk yapmakta, yoğurtlarının lezzeti ve şifasıyla bilinmektedirler. Bu efsane yoğurdun sırrı ise ailenin en büyüğü olan dede tarafından saklanmakta ve yoğurtları o yapmaktadır. Ancak bir yaz günü dedenin evinin çatısına kar yağması her şeyi değiştirecektir.

Efsaneye göre sırra sahip olanın çatısına yaz günü kar yağarsa o sır başkasına aktarılmalı, aileden başka birine el verilmelidir. Eğer verilmezse, ailenin başına büyük felaketler gelecek ve helak olacaklardır. Bir an önce el verilmesi için Yoğurtçuoğlu ailesinin tüm fertleri bir araya gelmelidir. Buna Sadık’ın İstanbul’da yaşayan ve ailesiyle görüşmeyen ikiz kardeşi Özgür de dahildir.

İkiz kardeşler Sadık ve Özgür binlerce yıldır nesilden nesile aktarılan efsane yoğurdun sırrını dedelerinden alabilmek için amansız bir mücadeleye girişeceklerdir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin