Yılmaz Erdoğan'ın Muğla ziyareti!

Yılmaz Erdoğan 'Can Melek' bilekliği taktı!

resim yok
05 Mayıs 2014 - 12:39
Magazin

Yılmaz Erdoğan 'Can Melek' bilekliği taktı!

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi Döğüşbelen Mahallesi'nde bir villa satın alan Yılmaz Erdoğan, Muğla Yöresinde Yaşayan Yabancıların Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ikinci el pazarını gezerek alışveriş yaptı.


Eşi Belçin Bilgin ve oğlu Rodin ile birlikte standları dolaşan Erdoğan, zihinsel engelli ve yaşlıların kaybolmasını önlemek amacıyla tasarlanan 'Can Melek' bileklikler hakkında bilgi aldı.

 

İKİNCİ EL EŞYA PAZARINDA

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde düzenlenen ikinci el eşya pazarına gelen Yılmaz Erdoğan, eşi ve oğlu ile beraber stantları gezerek kendilerine ikram edilen yiyeceklerin tadına baktı.

Esnafın yoğun ilgi gösterdiği ünlü sanatçı;

"Bana ikinci el pazarı dediniz, bu kadar güzel yiyecekler olduğunu bilseydim, kahvaltı yapmadan gelirdim " diye konuştu.

 

SOKAK HAYVANLARINA DESTEK

Muğla Yöresinde Yaşayan Yabancıların Dayanışma Derneği'nin standını ziyaret ederek Can Melek bilekliği takan Yılmaz Erdoğan;[reklam]

''DESTEKLİYOR VE...''

''Kayıpların ve aklı dengesi yetersiz olan dostlarımızın bulunması için çok güzel bir buluş. İleride bu bilekliklere cip konulacakmış, destekliyor ve tebrik ediyorum.

Ayrıca sokak hayvanları için yapılan barınak da çok güzel olmuş. Elimizden gelen katkıyı vermek istiyoruz" dedi.

Eşi Belçim Bilgin de, Can Melek bilekliklerin son yıllarda artan çocuk kayıpları için yararlı bir buluş olacağını dile getirdi.

 

TEŞEKKÜR

Muğla Yöresinde Yaşayan Yabancıların Dayanışma Derneği Başkanı Halil Karanfil, ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçin Bilgin'e teşekkür etti.

 

 

YILMAZ ERDOĞAN YENİ VİLLASINI NEREDE ALDI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin