Zara'dan mayolu sahneye veto!

Geçtiğimiz günlerde bir kez Hadise'nin mayolu sahne kostümü olay olmuştu. Ünlü şarkıcı Zara'ya, mayo ile sahneye çıkıp çıkmayacağı soruldu. Zara'dan bakın ne yanıt geldi...

Berfin Sengil
22 Nisan 2024 - 15:39
Magazin

Şarkıcı Hadise'nin mayolu sahne kostümleri bir kez daha gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde kameramanı frikik almak için uğraştığını öne süren Hadise sahnesini durdurmuş ve bunun bir sahne kostümü olduğunun altını çizmişti.

Yaşanan bu durumun ardından Kıbrıs'ta sahne alan Zara'ya, "Siz de Hadise gibi mayo ile sahneye çıkar mısınız" sorusu yöneltildi.

'Arz ve Talep Meselesi'

Zara'dan, "Herkes kendine neyi yakıştırıyorsa onu giyer. Ama ben öyle bir görüntü vermem" derken sözlerine şunları ekledi:

"Bu arz ve talep meselesi. Alıcı-satıcı bundan memnunsa sorun yok. O kıyafetleri de taşımak kolay değil. Ona göre bir vücudunun olması lazım."

'Denizde Bile Tercih Etmiyorum'

Kendisini bu şekilde görmek ve izlemek istemediğini belirten Zara, "Dolayısıyla insanın ne hissettiği ile alakalı. Ben denize girerken bile bu tür görüntü vermeyi tercih etmiyorum" diye konuştu.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin