Zerrin Özer ödül töreninde ateş püskürdü!

PowerTürk Müzik Ödüllleri'nin gerçekleştirdiği törende sanatçı Zerrin Özer krizi yaşandı! Zerrin Özer neye sinirlendi? Zerrin Özer kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? Çocuğu var mı?

Pınar Alçiçek
06 Haziran 2023 - 12:07
Magazin

PowerTürk Müzik Ödül Töreni'nde Zerrin Özer polemiği yaşandı. Ünlü isimlerin yer aldığı törendeki o gerginlik ise sosyal medyada viral oldu.

23-06/06/640xauto.jpg

Dün akşam gerçekleşen PowerTürk Müzik Ödülleri öncesi ünlü isimlerle yapılan röportaj esnasında yaşanan karmaşa ortamın gerilmesine sebebiyet verdi!

"SAYGILI OLACAKSINIZ!"

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile muhabirlerin röportajı esnada konuşmaya dahil olan sanatçı Zerrin Özer, Yılmaz’a selam verdikten sonra muhabirlere dönerek
“Ben bir şey söylemek istiyorum. Siz geliyorsunuz diye röportajı yarıda kestiler, bırakıp gittiler. Saygılı olacaksınız, akıllı olacaksınız” diye bağırdı.

23-06/06/2023-06-06-14.png

Muhabirler, Özer'in yanlış anladığını açıklamaya çalışsa da sanatçı bu açıklamayı kabul etmedi. Bu gerginliğe 1. derece tanıklık eden Cem Yılmaz ise o anlarda neye uğradığını şaşırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin