Zeynep Bastık, Emircan İğrek'in sahnesine konuk oldu!

Zeynep Bastık, dinleyici olarak katıldığı Emircan İğrek'in İzmir sahnesine konuk oldu. Zeynep Bastık kimdir? Nereli? Emircan İğrek kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi kim?

Pınar Alçiçek
17 Nisan 2023 - 15:11
Magazin

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, İzmir’de sahneye çıkan Emircan İğrek'in sahnesine konuk oldu. Samimi anlara şahit olan dinleyiciler ise dakikalarda büyük keyif yaşadı!

İLGİLİ İÇERİK

23-04/17/zeynep-bastik.JPG

Emircan İğrek, önceki akşam İzmir’deki bir mekanda sahne aldı, kendisini dinlemeye gelen Zeynep Bastık’ı da sahneye davet etti.

23-04/17/emircan-igrek-zeynep-bastik-1.JPG

Zeynep Bastık ve Emircan İğrek ilk kez bir araya geldikleri Dargın adlı şarkıda düet yaparak ardından da Facia ve Ecza Deposu şarkılarını beraber söylediler. Mekanı dolduran seyirciler ikiliyi dakikalarca alkışladılar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin