Zeynep Koçak'ın son hali gündem oldu!

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla tanınan Zeynep Koçak'ın son hali gündemden düşmüyor. Sarı saçları ve şiş yüzüyle şarkıcı Güllü'ye benzetilen Koçak, yaptığı paylaşımda 100 milyon liralık dolandırıcılık iddiasıyla gündem olan Kıvanç Talu ve Beril Talu çiftine bir gönderme yaptı. İşte Zeynep Koçak'ın son hali ve yaptığı paylaşım...

ozan
23 Ekim 2023 - 12:18
Magazin

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı komedi programı ile ünlenen Zeynep Koçak, son haliyle gündemde. Koçak'ın saçlarını sarıya boyatması, aldığı kilolar ve estetikli hali Koçak'ın Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki halinden eser bırakmayınca sosyal medya kullanıcılarının yaptığı bir benzetme dikkat çekti. Şarkıcı Güllü'ye benzetilen Zeynep Koçak, yorumlara verdiği yanıtla gündem oldu.

Komedi programındaki performasıyla adını duyuran ve bir dönem Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan Zeynep Koçak'ın değişimi konuşuluyor.

23-10/23/kocak.png

Zeynep Koçak, son günlerde 100 milyon liralık dolandırıcılık iddiasıyla gündemde olan “Var Böyle Tipler” hesabıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'ya gönderme yaptı. 
 
23-10/23/zeyn.png

Koçak son haline yapılan yorumları paylaşarak sosyal medya hesabında, "Sadece herkesi 100 milyon dolandırmak için Güllü gibi davranıp Portekiz'e gitmek istemiştim" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin