Zuhal Olcay: "Bu dünyada insanlar acı çekiyor"

Müze Gazhane'de gerçekleşen Beats By Girlz Türkiye Festivali'nin ilk gününde sahneye çıkan Zuhal Olcay, Gazze'de yaşanan savaşa dikkat çekmeyi ihmal etmedi. Olcay, konser sırasında "Bu dünyada insanlar acı çekiyor, çocuklar acı çekiyor, hayvanlar acı çekiyor. Onları düşündüm şarkılarımı söylerken" diye konuştu.

ozan
02 Kasım 2023 - 15:46
Magazin

1-10 Kasım tarihleri arasında Müze Gazhane'de düzenlenen Beats By Girlz Türkiye Festivali'nin ilk gününde usta sanatçı Zuhal Olcay sahne aldı.

Müzik endüstrisinde toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması için kendi müziğinin peşindeki, kendi hikayesini anlatmak isteyen genç kadınları destekleyen bir müzik ve teknoloji girişimi olma özelliğini taşıyan festivalde Zuhal Olcay da şarkılarını insanlık için seslendirdi.

23-11/02/0t8a1333a.jpg

SAVAŞTA ACI ÇEKENLERE SAYGI DURUŞU

Olcay, kendisini izlemeye gelenler için hazırladığı muhteşem repertuarı ile eşsiz bir konser gerçekleştirirken, Gazze'de yaşanan insanlık dramı için de gözyaşları içinde şarkılarını seslendirdi.

Usta sanatçı yaşanan savaşa vurgu yaparken, "Bu dünyada insanlar acı çekiyor, çocuklar acı çekiyor, hayvanlar acı çekiyor. Onları düşündüm şarkılarımı söylerken, çok daha fazla duygulandım. Elimden bir şey gelmiyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum" dedi. Olcay daha sonra sahnede bulunduğu yerde eğilerek saygı duruşunda bulundu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin