TRT 1’de çağdaş bir Köroğlu hikâyesi anlatan “Bir Zamanlar İstanbul”un yayınlanan son bölümüyle Tüm reyting kategorilerinde reytingini arttırdı.
BİR ZAMANLAR İSTANBUL 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Bekir cinayetinin parmak izlerini değiştiren Çetin Müdürün yüzleşmek için Ali’yi terkedilmiş metruk bir binaya çağırması, Ali’ye tokat atarken binadan düşmesi ve Seher’in olayın en büyük tanığı olurken Çetin’in ‘beni Ali itti’ diyerek Ali’yi suçlaması bölüme damga vurdu. Çetin Müdür ölecek mi? Yaşanan bu olay Ali ve Seher ilişkisinde geri dönüşü olmayan bir kırılma yaratacak mı? Soruları sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.
Ayvaz-der, Bosna’dan gelecek yaralılar için harekete geçerken Mert’in medyada yaydığı “usulsüz yardım fonları” iddiası, derneğin itibarını zedeler. Toplumda kutuplaşma başlar, Mert’in açıklamaları toplumda büyük bir yangı uyandırır.
Seher, Mert’e güvenirken, Ali’nin sessiz şüphesi ikili arasına soğukluğa yol açar. “Usulsüz yardım fonları” haberinin yardımları engellemek amacıyla yapıldığını düşünen Ali, Seher’den Mert’in yanından ayrılmasını istedi. Ayrılmazsa ne olacağını söylemese de, Seher, Ali’nin ayrılmalarını ima ettiğini fark etti. Ali’siz bir hayatı düşünemeyen Seher, Mert ile çalışmaktan vazgeçti.
Ali’nin isteğiyle, Bekir cinayetinde Çetin’e dair delilleri araştıran polis amiri Hüseyin, Külhan’ın tespihindeki parmak izlerini yeniden inceletir. Çetin Müdür raporlar üzerinde oynayıp gerçekleri gizlerken Ali üzerine de yeni bir oyun kurar. Çetin Müdür beklenmedik şekilde Ali’yi yüzleşmek için metruk bir binaya çağırır ikili arasında büyük bir tartışma yaşanır.
Ali’ye tokat atmak isterken Çetin Müdür binadan düşer. Seher, olayın en büyük tanığı olurken Çetin Müdür’ün ‘beni Ali itti’ şeklinde ki son sözleri ile Ali’yi suçlaması bölüme damga vurdu. Çetin Müdür’ün Ali’ye kurduğu kumpas, Çetin Müdür öldü mü? Yaşanan son olay sonrası Ali ve Seher ayrılacaklar mı? Soruları sosyal medya da çok konuşulurken dizi #BirZamanlarİstanbul etiketiyle Türkiye gündeminde yer aldı.
“Bir Zamanlar İstanbul” 23 Mayıs Cuma saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara gelecek.