Show TV’nin CNP Film imzalı yeni dizisi “Sevdan Bir Ateş”, yayınlanan yeni tanıtımıyla geçmişten bugüne uzanan sırların perdesini araladı. Başrollerini Murat Ünalmış ve Özge Özacar’ın paylaştığı dizi, 9 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyiciyle buluşacak.
Bir yanda Leyla’nın hayatını değiştiren ayrılık, diğer yanda Mirza’nın konaktaki düğün hazırlıkları yer alırken; yıllar sonra gelen bu yüzleşme, ikili arasındaki kapanmamış hesapların da habercisi oluyor.
Tanıtımın en çarpıcı anı ise Leyla’nın çocuğunun para karşılığında elinden alınmak istenmesi oluyor. “Dilsiz bir kıza tonla para ödeyecekler” sözleri yaşanacakların ağırlığını gözler önüne sererken, Mirza’nın “İnsan kendi evladını satar mı?” çıkışı tanıtıma damga vuruyor.
