Çok Özel Tim / Ç.Ö.T.; Özel Ekip ve Dekorlar Kuruldu
Çok Özel Tim için aksiyon ekibi ile Türkiyeye gelen ünlü yönetmen Tony Leung için 10 kişilik özel bir aksiyon ekibi kuruldu, dizi çekimleri için özel aksiyon malzemeleri getirtildi ve özel dekorlar yapıldı.
Aksiyon sinema filmleri tüm dünyada gösterilmiş olan Hong-Kong'lu tanınmış başarılı...
Çok Özel Tim / Ç.Ö.T.; Özel Ekip ve Dekorlar Kuruldu
Çok Özel Tim için aksiyon ekibi ile Türkiyeye gelen ünlü yönetmen Tony Leung için 10 kişilik özel bir aksiyon ekibi kuruldu, dizi çekimleri için özel aksiyon malzemeleri getirtildi ve özel dekorlar yapıldı.
Aksiyon sinema filmleri tüm dünyada gösterilmiş olan Hong-Kong'lu tanınmış başarılı aksiyon yönetmeni Tony Leung, Bruce Lee ve Jackie Chan filmlerinde yönetmenlik ve dövüş koreografı olarak görev yaptı. Dizide, çok özel polis ekibi, teknolojik olanaklarla donatılmış özel ve gizli bir polis merkezi ve özel polis devriyeleri yer aldı.
gerçekten müthis bir diziydi fakat yayindan kaldirildi yine...
akin karakteri harikaydi mikaeli tebrik etmek lazim yeni bir sanantçi olmasina ragmen ekranlara çok yakisiyor.
ç.ö.t. yani çok özel tim çok güzel bir film.izlerken ailece çok egleniyoruz.komik yanlari olmakla beraber macera'yi da birbirlerine çekiyorlar.sakarov ve idris çok komikler.bütün oyuncular çok yetenekli çogunu begeniyorum.
ben arkadaslara katilmiyorum bu konuda.bana çok saçma geldi.hemde bu dizi bir sene önce ah polis olsamin devami.onu anlarsiniz herhalde oyuncu kadrosu bile ayni.biraz polis akademisi serisine benzetmeye çalismislar,ama çok abartmislar.çok absürd duruyor bence.ama genede ne olursa olsun saygi duyulmasi lazim.
ah polis olsam dizisinin devami bu dizi kesin belki oyuncular degistiler ama bazilarinin karakterleri ayni umarim bu dizi yakinda sona ermez üstelik star tv de böyle bir dizi oynayacagini düsünmezdim bu dizi komik olsa bile kesin bir polisiye dizisi yani...
çok özel tim komik bir dizi..oyuncular ile harika..süper bir dizi oldugunu düsünüyorum... ilerleyen bölümlerde ne olacak bilinmez.. ama bu dizi'nin uzun süre ekranlarda kalmasini çok istiyorum..bu dizi ah polis olsamin devami olmasada çok güzel.. ama saati çok geç basliyor.. biraz erkene alinabilir mi?
sevgiler..