Yapımcılığını BBO Yapım Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar‘ın üstlendiği Empati’de Ahmet Mümtaz Taylan, konuklarına yaşanmış, haberlere konu olmuş insan hikayelerini anlatıyor ve “sen olsan ne yapardın” diye soruyor.
BAŞKA BİRİYLE NİŞANLIYKEN EŞİMİ RÜYAMDA GÖRDÜM
Ahmet Mümtaz Taylan: Karakuzum kimdir?
Emre Belözoğlu: Tuğba hanım. Tuğba’yla ilk tanıştığımızda esmerdi, zor bir kızdı, herkesle görüşmeyen, kuzuları tutamazsın devamlı tepinirler, tatlıdırlar. Ona evlenme teklif ettim ben, kuzuyla. Oradan karakuzum yürüdü. O yüzden karakuzum diyorum Tuğba’ya.
Tuğba’yı ilk tanıştığım günkü beyaz gömlek siyah pantolonu ile görmüştüm. Saçları bile aynı şekilde bağlıydı. O zaman hatta 22 yaşındaydım ve başka bir kızla nişanlıydım. Ama Tuğba’yı rüyamda gördüm. 26-27 yaşında da , 4-5 sene sonra Tuğba’yı gördüm; ilk gördüğümde rüyamda gördüğümü hatırlamamıştım, sonrasında ayağım kırık, arabada oturduğum süreçte o an rüya aklıma geldi. Tanıştığımızın beşinci altıncı ayıydı, rüya aklıma geldi.