resim yok
02 Mayıs 2011 - 00:00

'İzmir Çetesi'nin 'Mira'sı, genç oyuncu Selin Şekerci, Tempo dergisine konuştu. Şekerci başlarda biraz ürktüğü rol arkadaşı Kadir İnanır'ı 'demirden' diye tanımlıyor.

 

 

22 yaşındaki oyuncu, Tim Burton filmlerinin karakterlerine benzediği yorumuna karşılık, “İç dünyam biraz ‘Ölü Gelin’, biraz ‘Beter Böcek’. Tam buyum” diyor. İzmirli oyuncu konservatuvar sınavlarını kazanamadığını öğrenince şehri terk ettiğini anlatıyor. Israrcı teklifler sonunda kendini İstanbul’da bulmuş ama onun İstanbul’u şehrin bitmeyen karmaşasından uzakta. Daha çok Moda’da, sakin bir yaşam sürüyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema TV Bölümü’nden mezun olan oyuncunun reklam filmleri ile başlayan kariyeri, Kavak Yelleri’ndeki küçük rolün ardından Melekler Korusun’da canlandırdığı Özgür rolü ile devam etmişti.
 
"ÇENEM ÇOK DÜŞÜK"
 
Selin Şekerci, Tempo’dan Bahar Dağlı’nın sorularını yanıtlarken, söz rol arkadaşı Kadir İnanır’a gelince ünlü oyuncudan önce biraz ürktüğünü, sonra alıştığını anlatıyor: “Çenem çok düşük olduğu için Kadir İnanır ile çalışamayacağımızı ve hatta dizi hayatımın bitebileceğini düşündüm. Ama şu anda sette en iyi anlaştığım kişi diyebilirim. Demirden ama içi pamuk gibi. Gerçekten haklıysa sesini yükseltir.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin