01 Mart 2017 Çarşamba reyting sonuçları

No: 309 mu, Kara Sevda mı, Bu Şehir Arkandan Gelecek mi, veda bölümüyle Poyraz Karayel mi? Ekranlarda Çarşamba gününün galibi hangi dizi oldu?

Volkan Küçükel
02 Mart 2017 - 13:04
Reyting

No: 309 mu, Kara Sevda mı, Bu Şehir Arkandan Gelecek mi, veda bölümüyle Poyraz Karayel mi?

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi hangi dizi oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN YOKLUĞUNDA HANGİ DİZİ ZİRVEYE ÇIKTI?

TRT 1'in fenomen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul mevsimler şartlar nedeniyle çekimlerin aksaması üzerine bu hafta yeni bölümüyle ekranlara gelmedi. Dolayısıyla Çarşamba akşamlarının lideri de uzun aranın ardından değişti! Star TV'nin Kara Sevda'sı ilk sırada yer alıp günü zirvede tamamlarken, istikrarlı izlenme oranlarıyla No: 309 bu diziyi yakından takip etti.

Bu Şehir Arkandan Gelecek birkaç sıra yükselişle 7. sırada yer alırken, veda bölümüyle son kez izleyicilerin karşısına çıkan Kanal D'nin Poyraz Karayel'i ise geçen haftaki gibi 16. sırada günü tamamladı ve ekran macerasını sonlandırdı.

17-03/02/poyraz-karayel.jpg

'KARA SEVDA' AB'DE DE ZİRVEDE!

Tüm kişilerde olduğu gibi AB kategorisinde de Kara Sevda en çok izlenen dizi konumunda! Bu Şehir Arkandan Gelecek yakın arayla Kara Sevda'yı takip ederken Poyraz Karayel 6. ve No: 309 7. sırada yer aldılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'No: 309' 38. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin