Eyewitness iptal edildi!

Amerikan kablolu kanallarından USA Network, suç-gerilim türündeki antoloji dizisi Eyewitness için "buraya kadar" dedi ve diziyi iptal etti.

Amerikan kablolu kanallarından USA Network, suç-gerilim türündeki antoloji dizisi Eyewitness için "buraya kadar" dedi!

Buna göre; 16 Ekim-18 Aralık 2016 tarihleri arasında on bölümlük sezonuyla ekranlara gelen dizinin ikinci sezonu olmayacak.

KANAL İÇİN FARKLI BİR DENEMEYDİ

Shades of Blue yaratıcısı Adi Hasak'ın Norveç draması Øyevitne'den Amerikan televizyonlarına uyarladığı dizi, USA Network için farklı bir deneme oldu. Değişik bir iş modeli olarak doğan proje azaltılmış bir bütçe ile doğrudan 10 bölümlük ilk sezon onayını almıştı.

Sağlam değerlendirmeler ve Julianne Nicholson'ın güçlü oyunculuk performansına rağmen tanıtımı az yapılan dizi, kanalın beklediği ilgiyi tam anlamıyla yakalayamadı.

17-03/02/eyewitness.jpg

EYEWITNESS REYTİNGLERİ

Eyewitness, elde ettiği izlenme oranlarıyla Falling Water'ın ardından kanalın en az izlenme oranları elde eden dizisiydi. Eyewitness'ın ilk sezonu izlenme oranlarında kendi yayın saatinde 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.17 reyting oranı ve 639,000 izleyici ortalamalarını elde etti.

Ormandaki kulübede gizlice romantik bir buluşma gerçekleştiren iki gencin burada bir cinayet anına tanıklık etmesiyle gelişen olayları aktaran Eyewitness'ın oyuncu kadrosunda Tyler Young, James Paxton, Julianne Nicholson, Gil Bellows, Warren Christie ve Tattiawna Jones gibi isimler yer alıyordu. Amanda Brugel, Aidan Devine, Rainbow Sun Francks, Matt Murray, Katie Douglas, Mercedes Morris, Carlyn Burchell, Alex Karzis ve Adrian Fritsch ise tekrar eden rollerle kadroda yer alan diğer isimlerdi.

Eyewitness'ın ilk sezonunu izlemiş miydiniz? Sizce alınan iptal kararı doğru mu?

"Eyewitness fragman":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin