Fox'un Marvel dizisine Natalie Alyn Lind de katıldı

Fox'un merakla beklenen aksiyon-macera türündeki isimsiz Marvel dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Volkan Küçükel
02 Mart 2017 - 01:07
Gündem

Fox'un merakla beklenen ve onay almasına kesin gözüyle bakılan aksiyon-macera türündeki pilot bölüm siparişlerinden isimsiz Marvel serisinin oyuncu kadrosuna katılan isimlerin sayısı her geçen gün çoğalıyor.

Natalie Alyn Lind (The Goldbergs) dizinin oyuncu kadrosuna katılan en yeni isim oldu.

Matt Nix'in senaryosunu kaleme aldığı ve Bryan Singer'ın pilot bölümünün yönetmenliğini üstlendiği dizinin hikayesi çocuklarının mutant güçlere sahip olduğunu keşfeden sıradan iki ebeveyn ve ailesi üzerine odaklanıyor. Mevcut hükümetin kendilerine düşmanca tavrı nedeniyle kaçmak zorunda kalan aile, mutantların birbiriyle iletişime geçtikleri bir yeraltı ağına katılacak ve hayatta kalmak için savaşmaya başlayacaklardır.

LIND'İN ROLÜ

Peki Lind'in bu hikayedeki rolü ne olacak?

Lind, hikayenin merkezindeki mutant güçlere sahip olduğunu keşfeden bu çocuklardan Lauren'e hayat verecek. Zeki, sevimli, popüler ve öğrenim hayatında oldukça başarılı olan Lauren Stewart tam bir harika çocuk modeli olarak nitelendiriliyor.

17-03/02/gotham-stcloud.jpg

LIND'İN DİZİ KARİYERİ

16 yaşındaki genç aktris Natalie Alyn Lind daha önceden dizi dünyasında Gotham (Silver St. Cloud) ve The Goldbergs'te (Dana Caldwell) karşımıza çıkmıştı. Oyuncu ayrıca NBC'nin Chicago Fire ve The CW'nun iZombie'sinde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

KADRODAKİ DİĞER İSİMLER

Stephen Moyer (True Blood), Jamie Chung (Once Upon a Time), Blair Redford (The Lying Game) ve Sean Teale (Incorporated) dizinin oyuncu kadrosuna daha önceden katılan isimler.

20th TV ve Marvel Television yapımcılığında hazırlanan ve X-Men çizgi romanlarından karakterler içerecek dizinin yapımcı kadrosunda Nix, Singer, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb ve Jim Chory bulunuyor.

Pilot bölümün oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

"Natalie Alyn Lind - Gotham":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin