Paramparça 93. bölümde patron kim?

Paramparça dizisinin Pazartesi akşamı yayınlanan 83. bölümde nefesler tutuldu, Ozan ile babası arasındaki ipler iyice gerilirken, Damir'in safında dengeler değişti.

Sibel Karagöl
02 Mart 2017 - 00:48
Yeni Bölüm

Paramparça dizisinin Pazartesi akşamı yayınlanan 83. bölümde nefesler tutuldu, Ozan ile babası arasındaki ipler iyice gerilirken, Damir'in safında dengeler değişir.

Ozan'ın ve kumar oynadığını ve üstüne silah sahibi olduğunu öğrenen Cihan, Ozan'la tartışır. Oğlunu hiçbir yerde bulamayan Cihan son çare olarak Ozan'ı polise ihbar eder. Ozan kendisini polise ihbar edenin babası Cihan olduğunu öğrenen Ozan holdinge gidip sitifa eder ve Cihan'ın babası olmadığını sert bir dille vurgular.

17-03/02/paraparam.jpg

Bu sırada Harun'un mirası ve vasiyeti açıklanır. Gayrimenkullerini ve bankadaki parasını Dilara ve Alaz'a bırakan Harun ile ilgili kimsenin bilmediği bir bilgi oratya çıkar. Harun ERG holdingdeki hissesini ise iki ay önce  Ozan Gürpınar'a satmıştır. Harun'un mirası açıklanınca Cihan ve Dilara büyük bir şaşkınlık duyar.

Asu ile buluşan Damir, Hazal ile ikisinin resimleri çekenin Asu olduğunu bildiğini söyler.Ama Damir'in bilmediği şey Asu'ya bu bilgiyi verenin Azra olduğudur. sağ kolu Azra'ya yaptığı hatayı ödeten Damir, farkında olmadan Asu ile Azra'nın ortak hedef için anlaşma yapmasını sağlar.

Paramarça pazartesi akşamı heyecan dolu 84. bölümüyle ekranlarda yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin