03 Ekim 2016 Pazartesi reyting sonuçları

İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı, Hayat Sevince Güzel mi, Hangimiz Sevmedik mi, Babam ve Ailesi mi? Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
04 Ekim 2016 - 10:41
Reyting

İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı, Hayat Sevince Güzel mi, Hangimiz Sevmedik mi, Babam ve Ailesi mi?

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'İÇERDE' ZİRVEYİ SEVDİ!

Farklı senaryosuyla dikkat çeken ve Çağatay Ulusoy'u ekranlara geri döndüren Show TV'nin yeni dizisi İçerde geçen hafta olduğu gibi bu hafta da listenin en üstünde!

Kırgın Çiçekler ikinci sıradaki yerini korurken, Kanal D'nin Babam ve Ailesi beşinci sıraya kadar yükseliş gösterdi.

Star TV'nin Paramparça'sı da biraz toparlandı ve altıncı sırada yer aldı. Hayat Sevince Güzel 16. ve TRT 1'in Hangimiz Sevmedik'i 28. sırada günü tamamladı.

AB'DE 'İÇERDE' RAKİPSİZ!

İçerde, AB kategorisinde geçen hafta olduğu gibi bu hafta da rakiplerinin oldukça önünde! Kırgın Çiçekler bu diziyi takibini sürdürürken, Babam ve Ailesi bu kategoride de 5. sırada.

Geçtiğimiz hafta ilk on sıradan düşen Paramparça bu hafta 8. sırada yer alırken; Hangimiz Sevmedik 15. ve ve Hayat Sevince Güzel 25. sırada günü tamamlayan yapımlar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Kırgın Çiçekler' 54. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin