Krypton'da Superman'in dedesiyle tanışın!

Cameron Cuffe, Syfy'ın Superman'in ana gezegeninin patlamasının öncesine, kahramanımızın iki jenerasyon önceki dönemine gidecek yeni dizi projesi Krypton'un oyuncu kadrosuna dahil oldu

Volkan Küçükel
04 Ekim 2016 - 09:30
Magazin

Superman'in dedesiyle tanışmaya hazır mısınız!

KRYPTON'DA ERKEK BAŞROL OYUNCUSU BULUNDU

İngilizlerin gelecek vaat eden oyuncusu Cameron Cuffe, Syfy'ın hazırlık safhasında geliştirme çalışmalarına devam edilen ve Superman'in ana gezegeninin patlamasının öncesine, kahramanımızın iki jenerasyon önceki dönemine gidecek yeni dizi projesi Krypton'un oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Peki oyuncuyu dizide nasıl rolle izleyeceğiz?

KARAKTER DETAYLARI

Cuffe dizide Superman'in dedesi Seg-El'e hayat veren isim olacak. Ailesinin itibarının elinden alınması sonrasında kendisini artık Krypton'un en düşük sınıfında yaşamını sürdürürken göreceğiz.

Cuffe böylelikle daha önceden kadroya katıldığı duyurulan Georgina Campbell'ın (King Arthur: Legend of the Sword) rol arkadaşı oldu. Campbell dizide, süper kötü olarak bilinen General Zod'un soyundan gelen ve Seg-El ile romantik bir yakınlaşma yaşaması beklenen Lyta Zod karakterine hayat verecek.

16-10/04/krypton2.jpg

CUFFE'NİN KARİYERİ

Londra doğumlu Cuffe daha önceden Stephen Frears'in yönetmenliğini yaptığı Florence Foster Jenkins filminin oyuncu kadrosunda rol almıştı. Oyuncu ayrıca ITV draması The Halcyon'da tekrar eden bir rolle yer aldı.

KAMERA ARKASI EKİP

Krypton'un pilot bölüm senaryosu David S. Goyer ve Ian Goldberg (Once Upon a Time, Terminator: The Sarah Connor Chronicles) tarafından kaleme alınırken, Colm McCarthy (She Who Brings Gifts, Peaky Blinders) yönetmen koltuğundaki isim olacak.

David S. Goyer (Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, The Dark Knight üçlemesi) ve Warner Horizon Television yapımcılığında hazırlanan dizinin pilot bölümü için oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Şimdiye kadar gelen haberler doğrultusunda Krypton için Syfy'ın pilot bölüm siparişi verdiğini biliyoruz. Henüz direk bir onay verilme durumu yok.

Seg-El rolü için Cameron Cuffe seçimini nasıl buldunuz?

'Krypton' teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin