03 Eylül 2016 Cumartesi reyting sonuçları

Hangi dizi daha çok izlendi? Rüzgarın Kalbi mi, Tatlı İntikam mı? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
04 Eylül 2016 - 15:15
Reyting

Rüzgarın Kalbi mi, Tatlı İntikam mı, Çarkıfelek mi, Yetenek Sizsiniz Türkiye mi, haber bültenleri mi, İlker Ayrık'la Var mısınız Yok musunuz mu?

Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

CUMARTESİ'NİN YENİ LİDERİ: RÜZGARIN KALBİ

Fox TV'nin ilk iki bölümüyle zirveye oturan dizisi Rüzgarın Kalbi üçüncü haftasında da yine ilk sırada yer aldı. Yabancı sinema Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu ve Kanal D'nin Tatlı İntikam'ı bu dizinin takipçileri oldu.

Show Ana Haber, Çarkıfelek, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu ve İlker Ayrık'la Var mısınız Yok musunuz sonraki sıraları paylaşan yapımlar oldular.

AB KATEGORİSİNDE ZİRVE AYNI!

AB kategorisinde zirvede ilk üç sıra tüm kişilerdeki gibi. Rüzgarın Kalbi ilk sırada. Yabancı sinema Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu ve Kanal D'nin Tatlı İntikam'ı bu dizinin takipçileri.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, yabancı sinema Zor Kazanç ve Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu sonraki sıraları paylaştılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Rüzgarın Kalbi' 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin