Dark Matter 3. sezon onayını aldı

Syfy'ın bilim-kurgu dizisi Dark Matter kanaldan yeni sezon onayını aldı.

Onay haberlerini seviyoruz! Syfy, yaz dönemi dramalarından Dark Matter'a yeni sezon onayını resmen verdi!

Böylelikle dizi, 3. sezonuyla da bizlerle olacak.

YENİ SENEDE BİZLERLE

Yeni sezon 2017 senesi içinde Syfy ekranlarında olacak.

Terkedilmiş bir uzay aracında gözlerini açan ancak oraya nasıl getirildikleri ve kim oldukları hakkında fikri olmayan, hafızasını kaybetmiş bir ekibin intikam, ihanet ve gizli sırları ile birlikte hayatta kalmak için beraber çalışmak zorunda kalmaları üzerine odaklanan hikayeye sahip Dark Matter'ın oyuncu kadrosunda Melissa O'Neil, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr., Jodelle Ferland, Roger Cross ve Zoie Palmer gibi isimler rol alıyor.

Prodigy Pictures yapımcılığında Joseph Mallozzi ve Paul Mullie ikilisinin yaratıcıs olduğu dizi Dark Horse Comics tarafından yayımlanan aynı isimli çizgi romandan esinlenerek televizyon ekranlarına uyarlanıyor.

Jay Firestone, Joseph Mallozzi ve Paul Mullie üçlüsü yeni sezonda da uygulayıcı yapımcılar olarak kamera arkasındaki ekipte yer almaya devam edecekler.

16-09/04/dark-matter-2.jpg

Dark Matter, son olarak Cuma akşamı sezonun onuncu bölümü olan "Take the Shot" ile ekranlara geldi. Dizi, önümüzdeki hafta "Wish I'd Spaced You When I Had The Chance" ve "Sometimes In Life You Don't Get To Choose" isimlerindeki çift bölümle ekranlara gelecek.

SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

16 Eylül'de ekranlara gelecek But First, We Save The Galaxy" isimli bölüm ise dizinin sezon finali bölümü olacak.

'Dark Matter' 2. sezon 11 ve 12. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin