Killjoys 3. sezon onayını aldı

Syfy'ın sevilen dizisi Killjoys seneye de bizlerle olmaya devam edecek...

Bilim-kurgu dizileriyle tanınan Syfy'dan bir yeni sezon onayı haberi daha geldi...

Syfy, yaz dönemi dizilerini ve takipçileri üzmüyor! Dark Matter'a yeni sezon onayını veren kanal Killjoys'u da es geçmedi!

KILLJOYS'A 3. SEZON ONAYI

Killjoys, yayıncı kanaldan resmi 3. sezon onayını aldı.

Dizinin yeni sezon bölümleri 2017 senesi içinde Syfy ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Dizi, 02 Eylül akşamı ekranlara gelen "How to Kill Friends and Influence People" isimli ikinci sezonun onuncu bölümüyle sezon finalini yapmıştı.

16-09/04/dark-matter-1-1473016408.jpg

KILLJOYS REYTİNGLERİ

Killjoys'un ikinci sezon bölümleri ortalama 650,000 kişi tarafından takip edilirken 0.2 reyting ortalaması tutturdu. İzlenme oranlarının ilk sezonun aşağısında kaldığını da belirtelim.

Temple Street Productions ve Universal Cable Productions ortak yapımcılığında Michelle Lovretta'nın yaratıcılığındaki dizi gezegenler arasında sınıf ayrımından dolayı çıkan savaşta suçluları yakalamaya çalışan tarafsız kalmış, maceracı ve eğlenceli üç kişinin hikayesi üzerine odalanıyor.

Hannah John-Kamen, Aaron Ashmore ve Luke Macfarlane üçlüsünün başrollerde yer aldığı dizinin yaratıcısı ve showrunner'ı Lovretta; Temple Street Productions'tan David Fortier ve Ivan Schneeberg ile birlikte yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Universal Cable Productions dizinin dünya çapındaki dağıtımını üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin