03 Haziran 2016 Cuma reyting sonuçları

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

Volkan Küçükel
04 Haziran 2016 - 17:23
Reyting

Arka Sokaklar mı, Kiralık Aşk mı, finale adım adım yaklaşan Karagül mü, Kehribar mı, 46 Yok Olan mı, Sevda Kuşun Kanadında mı?

Ekranlarda Cuma gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'ARKA SOKAKLAR' BU KEZ SURVIVOR'I DA GEÇTİ!

10 yıldır televizyon ekranlarında izleyiclerle buluşmaya devam eden Arka Sokaklar birçok yapımın reyting oranlarının düştüğü bu dönemde dikkat çekici çıkışını sürdürüyor. Bir önceki haftaya göre rakamlarını yukarı çeken dizi, TV8'in iddialı yapımı Survivor'ı da geride bırakarak tüm kişilerde zirveye kuruldu.

Karagül ve Kiralık Aşk her hafta olduğu gibi tüm kişilerde üst sıralardaki yerlerini alırlarken; Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Musa Bozoğlu gibi isimlerin rol aldığı Kehribar günü 10. sırada tamamladı.

İzlenme oranlarında özellikle tüm kişilerde istenilen reytingleri yapamayan 46 Yok Olan 33. ve sezon finalini gerçekleştiren Sevda Kuşun Kanadında ise 35. sırada kendilerine yer bulabildiler.

AB'DE DEĞİŞİKLİK YOK

AB'de tüm yapımlar içinde Survivor zirvede yer alırken bu kategoride daha iyi sonuçlar alan Kiralık Aşk ikinci sırada yer aldı.

Arka Sokaklar 4., dikkat çekici bir çıkışla Sevda Kuşun Kanadında 6. ve Karagül 7. sırada yer aldı.

Sonraki sıraları paylaşan diziler ise şöyle: Kehribar, 46 Yok Olan.

Detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Arka Sokaklar 405. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin