Pretty Little Liars 7. sezonda sürpriz var!

Sevilen karakter Rosewood'a geri dönüyor.

Volkan Küçükel
04 Haziran 2016 - 18:39
Magazin

Ülkemizde Tatlı Küçük Yalancılar ismiyle Star TV ekranlarında uyarlama denemesini kısa süre olsa da izlediğimiz Pretty Little Liars gizemi, heyecanı ve yalanları ile geri dönüyor!

15 Mart'ta altıncı sezon finalini yapan dizi, yeni sezonu için sevenlerini fazla bekletmiyor. 21 Haziran'da 'Tick-Tock, Bitches' isimli bölümüyle yirmi bölümden oluşacak 7. sezonunu açacak dizinin bizlere bazı sürprizleri var. Bunlardan birisi dizinin başarılı ve gizemli karakterlerinden Noel Kahn'ın Rosewood'a geri dönüşü olacak.

Pretty Little Liars'ın uygulayıcı yapımcısı I. Marlene King geçtiğimiz gün oyuncuların bir masa etrafında toplanarak senaryoyu rollerine göre okumaları enstantanesini bir tweet atarak paylaştı.

16-06/04/tweet-1.png

Fanların keskin gözünden ise Brant Daugherty'nin varlığı kaçmadı!

16-06/04/tweet-2.png

Daugherty'nin hayat verdiği Noel Kahn karakterini son olarak beşinci sezonun 'March of Crimes' bölümünde görmüştük. Uzun bir sürenin ardından tekrar hikayede belirecek karakter bakalım beraberinde ne gibi sürprizleri getirecek..

Oyuncunun yeni sezonda hikayeye tekrar nasıl katılacağı ya da sezon boyunca kaç bölümde karşımıza çıkacağı konusunda henüz bir netlik yok.

31 yaşındaki Daugherty'i yakın bir zamanda merakla beklenen filmlerden Fifty Shades Darker'da Dakota Johnson ve Jamie Dornan ile birlikte rol alırken izleyeceğimizi de belirtelim.

Freeform ekranlarında yeni bölümü için geri sayıma başladığımız Pretty Little Liars'ın son fragmanını izleyelim:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin