03 Kasım 2014 Pazartesi reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
04 Kasım 2014 - 12:23
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Ulan İstanbul mu, Karadayı mı, Reaksiyon mu, Beni Böyle Sev mi, Emanet mi, Ötesiz İnsanlar mı, Benim Adım Gültepe mi, Beni Affet mi, Deniz Yıldızı mı, Elif mi, Unutma Beni mi, İki Dünya Arasında mı, O Ses Türkiye mi?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLER DİZİ KATEGORİSİNDE 'KARADAYI' YİNE ZİRVEDE!

Tüm kişiler kategorisinde zirvede yer alan dizi bu hafta beklendiği üzere bir kez daha Karadayı olurken, genelde ikinci sırada gördüğümüz Ulan İstanbul'un yerini bu hafta da Star TV'nin günlük dizisi Beni Affet aldı.

Bu yapımların ardından sıralama şu şekilde oluştu: Star Ana Haber, Ulan İstanbul, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Ece Üner ile Show Haber, İki Dünya Arasında ve O Ses Türkiye.

Emanet 13., Reaksiyon 14., STV dizisi Ötesiz İnsanlar 25.ve Beni Böyle Sev ise 37. sırada kendine yer bulabildi.

 

AB'DE LİDER HANGİ YAPIM?

AB kategorisinde zirve değişmedi. Karadayı yine zirvede! O Ses Türkiye, Ulan İstanbul ve Ece Üner ile Show Haber zirve yarışında bu dizinin en yakın rakipleri.

Reaksiyon bu kategoride 7. sırada yer alırken; TRT 1'in sevilen dizisi Beni Böyle Sev bu hafta AB'de 19. sırada yer aldı.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZARTESİ GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin