Özge Özpirinçci'nin konuşmasına izin vermedi!

Özge'nin aşkı, öfkesini basından çıkardı!

resim yok
04 Kasım 2014 - 13:02
Magazin

Özge'nin aşkı, öfkesini basından çıkardı!

Özge Özpirinçci'nin geçen yazdan beri kendisiyle beraber olmasına rağmen hala eski sevgilisi Engin Altan'la anılmasına bozulan Burak Yamantürk, öfkesini basından çıkardı.


Güneş'in haberine göre Berrak Tüzünataç önceki gece 30. yaşını, 2 ayrı mekanda kutladı.

 

HAREKETLİ GECE

İlk olarak Arnavutköy'de bulunan Any adlı mekanda pasta kesip yeni yaşını kutlayan Tüzünataç, daha sonra aralarında Aras Bulut İynemli, Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk'ün de bulunduğu arkadaş grubuyla Rumelihisarı'nda bulunan bir mekana geçti.

 

GECEYE DAMGA VURAN OLAY

Geceye damga vuran olay ise Özge Özpirinçci'nin 'Tatar Ramazan' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Burak Yamantürk'ün gazetecilere karşı olan tutumuydu.[reklam]

'ARKADAŞIM ÇEKİL'

Yamantürk, Özge Özpirinçci'yle röportaj yaptığı sırada bir muhabiri ittirip 'Arkadaşım çekil' dedi ve daha sonra sevgilisini elinden tutup kaçırdı.

 

NEDEN SİNİRLİ?

Burnundan soluyan oyuncunun, geçen yazdan beri kendisiyle beraber olmasına rağmen Özpirinçci'nin hala evlilikten döndüğü 5 yıllık eski aşkı Engin Altan Düzyatan'la anılmasına bozulduğu konuşuluyor.

Düzyatan'ın Özpirinçci'den ayrıldıktan kısa süre içinde Yaz sonunda Neslişah Alkoçlar'la evlenmesi üzerine çok sayıda kadın sosyal medyada 'Özge Özpirinçci'nin askerleriyiz!' tweetleri atarak duruma tepki göstermişti.

 

 

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ SONUNDA PATLADI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin