03 Mart 2017 Cuma reyting sonuçları

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Payitaht Abdülhamid mi, Dayan Yüreğim mi, yeni dizi İstanbullu Gelin mi? Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Volkan Küçükel
04 Mart 2017 - 12:00
Reyting

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Payitaht Abdülhamid mi, Dayan Yüreğim mi, yeni dizi İstanbullu Gelin mi?

Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'AŞK VE MAVİ' SONUNDA ZİRVEDE!

İstikrarlı ekran grafiğiyle sürekli üst sıralarda gezinen Aşk ve Mavi bu hafta özlediği birinciliğe kavuştu. Arka Sokaklar çok yakın izlenme oranlarıyla ikinci sıradaki yerini aldı.

Dayan Yüreğim 9. ve Sultan Abdülhamid Han karakterini Bülent İnal'ın canlandırdığı TRT'nin yeni dizisi Payitaht Abdülhamid ikinci bölümüyle birkaç sıra gerileyip 14. sırada yer aldı.

Özcan Deniz ve Aslı Enver'i buluşturan Star TV'nin yeni dizisi İstanbullu Gelin ilk bölümüyle 16. sırada yer alarak beklenenin biraz altında kaldı.

17-03/04/ask-ve-mavi-1.jpg

AB'DE YİNE 'PAYİTAHT ABDÜLHAMİD'

Survivor'ın ilk sırada yer aldığı AB kategorisinde TRT'nin yeni dönem dizisi Payitaht Abdülhamid geçen haftaki gibi 2. sırada yer alırken bu kategorinin en çok izlenen dizisi oldu.

İstanbullu Gelin 4. sırada yer alıp AB'de iyi başlangıç yaparken; Dayan Yüreğim 7., Arka Sokaklar 8. ve Aşk ve Mavi 10. sırada kendilerine yer buldular.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Arka Sokaklar' 432. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin