04 Ekim 2016 Salı reyting sonuçları

Yeni sezonuyla ekranlara geri dönen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı, Hayat Şarkısı mı, Gülümse Yeter mi, Familya mı? Ekranlarda Salı gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
05 Ekim 2016 - 11:57
Reyting

Yeni sezonuyla ekranlara geri dönen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı, Hayat Şarkısı mı, Gülümse Yeter mi, Familya mı, haber bültenleri mi, O Ses Türkiye mi?

Ekranlarda Salı gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' GÜÇLÜ DÖNDÜ!

Ekranların iddialı dizilerinden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam ekranlara gelen bölümüyle yeni sezonunu açtı. Dizi, yeni sezonun ilk bölümü ile büyük ilgi gördü ve günün diğer tüm yapımlarına büyük bir fark attı!

İki haftadır tüm kişilerde dizilerin lideri olan Hayat Şarkısı ise bu hafta O Ses Türkiye ve Show Ana Haber'in ardından zirveyi takip etti.

Yeni rakiplerinin gelişiyle zirveden biraz daha uzaklaşan Gülümse Yeter günü 9. sırada tamamlarken, Fox TV'nin Familya'sı da düşüşe geçti ve 17. sıraya kadar geriledi.

AB'DE BENZER TABLO

Atv'nin Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı AB kategorisine de güçlü bir dönüş yaptı ve rakiplerinin oldukça önünde ilk sırada! Hayat Şarkısı, O Ses Türkiye'nin ardında bu dizinin takipçisi.

Geçtiğimiz hafta AB'de ilk sırada yer alan Familya bu kategoride de düşüş yaşadı ve 7. sıraya geriledi. Gülümse Yeter ise 14. sırada kendine yer bulabildi.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' 42. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin